ironic -> RE: Julijke 2023 (7.6.2023 15:49:37)
|
Gluck4 hvala. Ma nore krče imam zadnje dni. Mi je težko vzdržno.. sem opazila da nimam več noge zatečene.. levo sem imela rahlo ves čas, pa tudi na splošno mi zdaj 2 dni ne zatekajo toliko, imam pa sedaj te krče konstantno, tudi čez dan dobivam. Grozno že boli in sploh si ne morem nog umirit, če se usedem ali uležem. Groza... 😭 Danes pa tak huje, ko me je pravi mišični krč poleg zagrabil.. Komaj sem prilezla v trgovino in nazaj. 😔😥 Jaz sem pred zanositvijo jemala Novalac, ga sedaj in še po porodu bom, dokler bom dojila. Vseeno s hrano ne pridobimo toliko vitaminov in mineralov, da bi rekli ok.. Današnja hrana je nekaj drugega kot pred leti in včasih.. C vitamin sem jemala od Valensa. Glede teh nadomestil, dodatkov ni kar tako da je vseeno. Ni. Ker ni nadzorovano. To je edina panoga Evrope ki ima najmanj nadzora, zato pa nekateri pišejo neke deklaracije, v resnici pa vse mimo pa ni zadaj verodostojnosti. Zato raje dam več denarja in imam preverjeno kakovost (ISO, GMP,..). Pa tudi takoj čutiš na telesu. Za tamalo pa imam že pripravljeno pršilo better biotics D3. Mene je strah da mi ocenijo velikega otroka. Res me je. Tolk sem že prebrala o tem, ma ne mislim se cela raztrgat.. Kaj če ocenijo npr., kdo odloča o CR potem? Lahko tudi sama izraziš željo ali je to striktno z njihove strani? Obisk patronažne pred porodom pripada prav vsaki nosečnici v državi (zakon). To vas same kontaktirajo, nato pa se same odločite ali sprejmete ali ne. Če ne želite,potem pridejo normalno po porodu, drugače pa pridejo prej na pogovor. Pač npr pove splošne stvari, se pogovori o zadevah o dojenčku, negi, skupaj pregledata stvari, pove glede dojenja, same nege mamice potem.. Tak splošno. Jaz sem sprejela, da se spoznava in naveževa že prej en stik. Komaj verjamem da grem v 35t, naslednji teden že 36t.. Noro.. Dajte raje povedati glede vitamina K? Kako gledate na to? Boste dovolile injekcijo, oralno, ali nič? Jaz si moram to res podrobno pregledati.
|
|
|
|