ironic -> RE: Julijke 2023 (6.6.2023 17:11:40)
|
No upam da ne Mb, si res ne želim tukaj. Že na splošno UKC ni ravno hvaljen. Ne samo porodnišnica, na splošno mi ni ok. Ne bi pa ravno o odnosu na porodnem oddelku.. Niti malo mi niso ok, niti sestre. Mogoče kakšna izjema, drugače pa. Ne, sem imela dvokratni vtis in vsakič enako. Tako da.. Držim pesti..za Ptuj 🤞 Krče mam pa se mi zdi da pogostejše, zdaj tudi čez dan. Popoldne se mi začne.. tak kot zdaj, norim že poleg.. 😮💨😮💨 Same nimate tolk glede tega težav? To zdaj že res tak, da boli in moram kar stresat nogo, ali pa mi sama skoči.. zato pa kolk se da sem aktivna, na nogah, samo potem pa mi začne zatekat, pa križ me ubija, na vsake tolk mam tiste krče v križu. Narediš eno, pa pol drugo ni ok. Pa tist narediš, pa to prvo ni... Jaoo.. 😁 mogoče bi bilo kaj drugače če bi jih zdaj imela pod 30. Bi bilo boljše 🤣🤷🏼♀️ Aja, ko sem prej omenila patronažno. Ve jo boste pred porodom sprejele? Ker je odločitev, ni treba, če vam ni. Pripada pa en obisk ja. Ma jaz sem se vseeno odločila da ja, da se spoznava in da mi malo pove eno in drugo, pa pogleda če imam vse ok. Ker me bo le ona imela. Res upam da je vredu pa da mava isti pogled na zadevo Ker jaz res ne kompliciram in bi rada vse imela minimalno kar se da. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
|
|
|
|