Anonimen -> RE: Julijke 2023 (4.12.2022 18:23:18)
|
Ce mislis mene, sem OK. A se kateri ze kaj pozna? No midve zdaj ze uff 6x-8x noseci in samo 2-3x rodili, se zih ze pozna. Pa se teh 165cm in 50kg res nimamo kje skrit se napihnjen trebuscek. Pa se leta, +40, nama niso lih v plus. Ampak tokrat bo drugace, mora bit!!!!!! Sej se zavedam da je pikica velika k en grahek ampak maternica pa se ze siri in mi je butnilo ven. Ker sem ploh in res nimam trebuha, se bunka spodaj dobro vidi, sploh zvecer. Se sreca da je zima, da se damo v puloverje ali pa tunike in cez jopice k padajo ob telesu, da se zakomuflira bunkica ki raste. Glede pocutja pa slabosti v valovih, sem ze navajena tega slabostnega obcutka, da ga pac "pogoltnem" oz prediham oz nekako predremam. Energije ni, kaj je ze to energija? Sem pa dons pekla medenjake. Toooook so mi zapasal. Aja pa babana-split sem si privoscila, so me doma kr vsi cukast gledal od kje ta ideja in zelja (otroc itak se nic ne vedo). 😅 Ponoc pa se normalno spim. Ne hodim lulat, kar mi je cudn, cakam ta filing, zakaj tega se ni?? Mozn da sem dehidrirana, ker imam tud prevec suhe ustnice tko da moram to popravit. In se kr nisem pisala moji G. Bom naslednji teden. Danes koncujem 7 teden, tko da enkrat do hmm 23.12. jo bom prosila za en pregled, sam do tja je treba se pridet. Da potem v miru uzivamo v bozicno-novoletnih praznikih. S sluzbo gremo na sreco samo na decembrsko-kosilo tko da nekeka zura in alkohola ne bo in ne bom imela izgovor zakaj ne pijem ampak jaz itak ne pijem. Uff sm se razpisala. Se vid da sem si pavzo na kavcu vzela. Napiste se ostale se kj. Aja a cmo jutr zacet pisat nas seznam?
|
|
|
|