Rdecka -> RE: Julijke 2023 (2.12.2022 17:39:42)
|
Oo pol imamo vse isto :D zacaran krog slabosti- "nekaj bi" -tiscanje..se bolje pocutim ko tole preberem.:) Drugace med vsemi temi tezkimi zgodbami..od tezav pri zanositvi, do zanositve in splava ..sem res folz najstnicam,ki zanosijo iz prve, pijejo alkohil se 3/4 nosecnosti, na zlico jedo susi in biftek, se ne sekirajo in je na koncu se zmeraj vse v redu. :D resnicno folz. :DVcasih se vprasam, kaj zavraga smo me naredile narobe, da je nasa pot taksna...sama premislim o vsakem grizljaju (pustimo kolicino,na tem se delam:D), gledam da se ogibam strupom,meditiram, telovadim....pa gre se zmeraj vse narobe. No vsaj slo...no saj tokrat bo pa res drugace. Drugace glede vitaminov...meni je dr. predpisala folacin-5mg... na vprasanje,ce bo zaradi primankljaja vitaminov kaj narobe je odgovorila, da ce vse jem, ne bo problema :)Samo tako..drugace navijam za elenatal. Omega 3 je pa pomemben sele v drugem tromesecju..vsaj tko so meni razlozili zakaj ga elenatal nima... :) Aja pa punce,zmoremo me to :D spomnite se kaj ste ze prezivele in boste spoznale, da smo ena sama moc. Zmoremo :D
|
|
|
|