ironic -> RE: Julijke 2023 (27.9.2023 19:59:27)
|
Saša midve mava iste otroke 😁😁 moja isto, s tem da jo imam jaz 24/7 pa še usekalo me je v križu, ker se mi je tak zvijala v naročju da sem tak gib naredla. Drugače pa je tudi ta teden živi obup. Pa popolnoma vsi jamrajo. V petek je luna btw. Glede čiščenja... Isto . Zvečer ko zaspi pobrišem, zjutraj posesam... Pode bi morala pobrisat ker je obup, kopalnico isto .. kuham še vedno ne, ker nikakor ne morem 🙁 je še katera tako? Če res nič ne morem... Pa jo dam v počivalnik pa na mizo da jo mam na okah, pa se naveliča in panika... Da pa jo imam v sobi na tleh itak moram bit poleg kr ji lok tud ni zanimiv v roku 5 minut.. jaz ree ne vem več.. isto kot Saša,ko se zbudi ji naredim vrtiljak da se malo zagleda, pa onega medvedko lučko ima in naredim na barve pa jih menjava in še tisto opazuje. Da v tem času laufam po stanovanju in si delam kavo, hitro nekaj v usta, se zrihtam, oblečem in njej pripravim .. takrat jo še imam na tleh,je dobre volje... Potem pa sprehod in se konča vse skupaj.. je res napor, res sem psihično in fizično utrujena. Skoz sama za vse... Danes šla prvič tašči... Če še dojim. Halo? Mislim... In sem ji rekla da če bi mi kdo pomagal, bi lahko ja. Da bi nekdo pomagal in prinesel kosilo, ne pa da cele dneve nisem jedla. Ja lubi bog, ni vsako otrok enako ... Sem bla kr srečna ker je skoz spala, pol pa itak flaške nisem mela poleg, ona pa lačna. Je pa ta teden grozen... Pa bog ne daj da zamudim njeno uro za spanje, to je kot da jo koljem.. zadnjič je tako šlo... Noro .. in njena ura je ob 19. Ko se bo ura dala nazaj, jaz ne vem... Ne morem je ob 18 dat spat, potem pa celo noč bedet .. ker spi v kosu okoli 6 ur, potem pa na 2 uri do jutra. Čez dan pa na 3 ure. Sem prejšnji dan poskusila. Sicer je bila groza, sem zadržala do 20, AMPAK je bedela že ob 22. Sicer je potem spala do 5. Ampak vseeno, ne morem tak delat.. če pa gre ob 19 pa se zbudi do 1.30/2 in potem na 2 uri... Danes zjutraj sva imeli še težavo nazaj zaspat .. pa čez dan, nič kaj spala, niti v vozičku... Kaj pa kravice? Jih paset_e? Jaz imam končno fajno podlogo, je res rada gor.. skoz delam obrate z njo, ampak da bi sama začela kravice past ne. Moram ji pomagati... Je pa mi zadnjič naredla na sedežni obrat 🙂🙂 bila tako vesela in ponosna. Upam da nama bo šlo,ker se mi tak zdi da že vsi... Se pa pri njej pozna,ker jaz je nisem nič pokonci nosila, kot nekatere ali pa polagala na prsi, pa davala na trebušček. Sem res pazila ker je le bila nedonošenka,pa si bolj zaščitniški potem.. se mi zdi da je zato pozna... Sicer moram gledat korekturo mi je rekla. Se pravi ona bo zdaj 4m, ampak kot za 3m..
|
|
|
|