nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (11.9.2023 13:26:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ooo Ironic, to pa si imela res luksuz. Ampak te razumem, tudi jaz kdaj ustanem pred mojim malim, ko bi lahko spala… ampak ne, jaz vstanem, kavica, pospravim, pojem… ah kaj naj 😂 Tudi mi (ponovno) lepo spimo. Primer te noci: 21:20 - 2:45 // dojenje // 3:00 - 6:00 // dojenje // 6:30 - 7:30 // ampak vem, da se to lahko iz danes na jutri spremeni, tako, da nimam nekih pricakovanj. Vazno mi je, da gremo zvecer ob uri spat, da imam potem uro ali dve zase oz da sva z mojim malo skupaj :) A mi zna katera svetovati? Pri nas je cuzanje prsta ponoci se vedno aktualno. Ponoci ga slisim, da si cuza.. prizgem lucko in on mizi…. Vseeno ga dam k sebi in podojim. Prvi podoj lepo pojed in gre spat. Drugo tako “bujenje” in podojim - pa poje zelo malo… ali naj mu sploh ponudim ponoci josko, ceprav ne joka ampak samo cuza prs in “miksa” v posteljici? Glede cepljenja - bomo po programu. Zelela sva tudi za rotavirus, pa mi je pediater odsvetoval, ker naj bi bilo sedaj toliko teh razlicnih viroz, da cepivo kao ne igra vloge, pa rekel mi je, da so imeli ze nekaj primerov ileusa (neki s crevesjem) in da res odsvetuje. Nevem, jaz sem sicer slisala same pozitivne komentarje. Sestra je oba cepila in do OŠ nista imela nič teh viroz, oz so bile res blage (1 dan pa se to malo). Saša Saša, jaz nisem starejših dveh cepila proti rota virusu, ker je pediater odsvetoval (sicer je ful posebnez Banič in sem ga tudi potem zamenjala), ta tretje tudi nisem zaradi tega in ga je dobila in je bilo nekaj najbolj groznega na svetu. Marsikatero virozo sem dala čez in tudi meningitis je enkrat imela starejša, ampak tole je bilo grozljivo in seveda sva pristali v bolnici za cel teden. Driska in bruhanje taka, da nisem v življenju še kaj takega videla- iz vseh lukenj ji je lilo in sem se ful bala, da dehidrira. Res groza. Tako da tega bom definitivno proti rota cepila.
|
|
|
|