Elena12
|
Planiran CR zaradi medenične vstave. Na koncu je bla že res na tesnem s prostorom, sama se ne bi obrnila. So mi čez celo nosečnost govorili, kakšna drobižika je, ampak sva na koncu pridelali kar 2700 g in 47 cm. Zdaj pa že zelo pridno papaca, je precej ješča. No, le naj še počaka malo v trebuščku tudi tvoja 🥰 Bo pa zdaj zdaj. Joooj, kako vama privoščim, da čimprej tudi vidve stisneta svoji deklici, jaz sem čisto presrečna, da sva končno skupaj. Še k ateku naju spustijo, pa bo sploh super ❤️S covidom pa nič posebnega — meni so ob sprejemu naredili test, v skupnih prostorih naj bi nosili maske. Za v kopalnico/wc ni treba, če se gre pa kam drugam, pa je potrebno. Sicer še nisem slišala, da bi koga okregali. Partnerju testa niso delali, niti ob obiskih ne rabi ničesar dokazovati. Aja, režim obiskov je drugačen; dovoljeni so obiski zgolj partnerjev in sorojencev. Pa za krajši čas kot je bilo, ko ni bilo covid ukrepov. Ampak moj pride recimo 20 minut prej in tudi kakih 20 minut kasneje gre, pa ga še nikoli niso nagnali 🙈 To z obiski meni niti ni tko slabo, mi paše, da imava z lubiko mir. Bodo drugi obiski že malo počakali. Še doma bova tečna in res nekaj časa ne bova dovolila. Babice in dedki ja, ostali pa kasneje. Po pravici povedano se po CR niti jaz ne počutim kot neka gostiteljica leta, ampak komaj čakam, da pridem v domače okolje, v mir 🙌🏻
|