Anonimen -> RE: November 2022 (20.4.2022 17:35:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paulina21 IZVIRNO SPOROČILO: D67a IZVIRNO SPOROČILO: Rižek22 Pozdravljene, še ena nova 🤰. PDP imam 3.11, to je moja prva nosečnost. Slabosti se počasi umirjajo ( hvalabogu je blo na eni točki že tako da nisem par dni zaužila ne hrane in pijače). Nuhalno imam 21.4, sem že malo nestrpna :).Jaz sem svojim staršem ter babici povedala tak brez kakšnih priprav ☺️. Tašča pa tast pa še zaenkrat ne veta. Bi pa se po nuhalni pridružila tudi FB skupini, da še tam malo po klepetamo in si krajšamo čas (jaz sem že na bolniški tak da imam ogromno odvečnega časa 🙄). Dobrodošla 🌸🙏 Super ima vsaj ena rok pred mano 🙃☺️ čeprav samo en dan 😜Tudi jaz imam 21.4 nuhalno, tako da bova poročali kako gre 💪 Na bolniški si zaradi slabosti? Anonimna midva sva prvič povedala tako, da sva jim prinesla darilo vrečko z baby oblekami (sva prisla ravno iz morja in sva rekla da sva prinesla eno malenkost 😅🙃) in po kaksni minuti jim je kapnilo kaj se dogaja 🤣 Tašči in tastu,ki imata navadno ponuditi alkohol ko prideva, je mož samo rekel, da jaz ne smem... Pa je bilo ☺️😅 Letos pa je nekako v planu da pokazeva druzinske fotografije (slikali smo se za 1 roj dan hcerke, zraven pa imam sliko z ultrazvoka...). Pa da vidimo če bodo dojeli 🙊Res se že težko zadržujem in skrivam trebuh. Pa ostale? Kar se tiče pospravljanja.... Jaz sem ista. Na polno se vržem v delo in se ustavim šele ob bolečini. Karbni ok, moramo bolj pazit nase. Res bi mi bilo hudo, ce bi bilo potem kaj narobe 🥴 Živjo vsem, ne mi zmerit, ker bom vaš kanal uporabila, da pozdravim D67a ☺️, se poznava z ''marčevk 21''. Vidim, da si spet v veselem pričakovanju, čestitam!!! Tudi jaz sem (PDP avgusta), hehe, nisva prav dolgo čakali 😆. Srečno na nuhalni tebi in vsem novembrovkam! Ooo Paulina 🌸Joj, lepo da si se spomnila name 🙏 Res je, sva kar pridni. To bo kmalu se bolj pestro 🙃😅😜 Želim ti lepo nosečnost, čim manj težav in hiter porod. 💖
|
|
|
|