Anonimen -> RE: November 2022 (8.4.2022 13:23:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rakunka IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa še podvprašanje: Kaj je APN? Kaj vse se določi z DHT testom? In kaj vse nam pripada brezplačno, kaj lahko delamo samoplačniško? Pozna katera kakšno spletno stran, kjer je vse lepo napisano in obrazloženo? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Za DHT je lepo razložila D67a. Zame ni brezplačen - 45 eur je bil, rezultati so v enem tednu. NIFT je po 37 mislm da brezplačno, pa še to samo pri enem izvajalcu v Ljubljani kolikor mi je znano, drugače je za moje pojme zelo drag. ČE bo nuhalna slaba in DHT - pač slab rezultat, potem ne bom razmišljala in grem na NIFT, drugače ne. APN - ambulanta za patološko nosečnost - v porodnišnici Ljubljana. Prejšnjič je bila rizična nosečnost - skrajšan maternični vrat, vmes pa sem imela še LETZZ in želi G mnenje, ali bi delali cirklažo ali ne. Se pa že tri dni spopadam z drisko - sin prinesel z vrtca, in me vse boli spodaj, ne vem več ali od nosečnosti ali od črevesja... Včeraj pa še vročina. Tako da sem za en [sm=zz_poop.gif] Priznam, še vedno rahlo zmedena, kdaj se dela kaj in koliko se plača in po kolikih letih je kaj brezplačno. In kaj je zaneslivo in kaj riskantno za povzročitev splava. Upam, da najdem kje ažuriran seznam in pojasnila. Želiva se oba prepričat, da je bo z malčkom vse bp, če obstajajo možnosti in pregledi, ki to pravočasno preverijo in ugotovijo, bova katerega od teh tudi uporabila. Zaenkrat na nuhalno, potem pa naprej. Ne zanima me spol, to je zadnja briga, zanima me izključno zdravje dojenčka. Možno, da sva najstarejši par v naši skupini. Bomo sestavile seznam? Na kaj vse boste ve šle, če sploh? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|