Maja2022 -> RE: SEPTEMBER 2022 (17.2.2022 20:21:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ele3 IZVIRNO SPOROČILO: Maja2022 Pozdravljene. Tudi midva sva predvčerajšnjim zagledala najin srček [sm=zz_bounce.gif] Je živahna mala kepica, tako da je ginekologinja komaj naredila nekaj slikic [sm=smiley36.gif] PDP imam 10.9., ampak imam občutek, da bo prej; tako kot pri zadnji dveh nosečnostih. Slabosti ni več, sem pa napihnjena; tokrat ne samo spodnji del trebuha, ampak tudi v zgornjem delu kjer je želodec. Kako ste ve? Eno vprašanje imam in sicer-kje kupit kakšen kvaliteten modrček? Me vsi tiščijo in bi res rada imela enega udobnega. Razmišljam, da bi morda kar tistega za dojenje nabavila... Super seznam si naredila😊 jaz sem modrček kupila v h&m v prvi nosečnosti in mi je zdržal še celo drugo nosečnost, tudi potem ko sem rodila😊 ga bom zdaj spet kupila😊 Ja drugače pa jaz imam zelo napihjen trebuh, tako da že nosim nosečniške hlače ker me vse tišči pa tudi lelosi pajkice so ok..drugače pa mi je večinoma skos slabo, no vsaj bruham ne..😊 Bom tudi jaz pogledala v H&M, hvala za info [sm=smiley1.gif] Katere dodatke jemljete? Jaz jemljem že od pluska dalje Elevit. Aja; tiste ki smo malo starejše [sm=smiley36.gif] mi je ginekologinja povedala da od lani dalje imamo po nuhalni namesto amniocinteze zastonj test (isti kot Nifty). Ga pa opravljajo v kliničnem centru v Lj., mislim da inštitut z medicinsko genetiko ali nekaj podobnega... Jutri moram v laboratorij, od 25. dalje pa se moram naročiti za nuhalno. Imava tri fante; moj računa na punčko že nekaj časa [sm=smiley36.gif] Meni pa ni pomembno, važno da bo vse v redu [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|