Ele3 -> RE: SEPTEMBER 2022 (9.2.2022 19:30:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ama1 Zivjo punce. Se po dolgem casu javljam, sem bila prepricana da bom zelo aktivna tukaj, ampak dnevi kar bezijo. Super, da se nas je kar nekaj nabralo, cestitam vsem!Meni se je pa zgodilo nekaj cudnega namrec prejsnji teden sem imela pregled (sem malo krvavela in sem sla samoplacnisko preverit ce je vse okej) in mi je ginekologinja povedala, da naj bi bila noseca 10tednov in dva dni glede na velikost babya, in ne tocno 7tednov kot sem izracunala glede na zadnjo menstruacijo. Se je kateri ze zgodilo kdaj kaj podobnega? Mojo decembersko menstruacijo je oznacila za “vgnezditveno krvavitev” 🤷♀️ (ceprav je trajala 6dni in bila mocna - si belezim cikle). In teh 10tednov 2 dni se potem ne sklada niti z mojo prejsnjo menstruacijo 🤷♀️ Jutri imam se prvi pregled pri svojem ginekologu ampak res mi ni jasno kako bi lahko bila toliko dlje noseca zdej me je ze strah da je kaj narobe... Lep vecer vsem Zdravo Ama1!😊V prejšnjih dveh nosečnostih sem krvavela v tem tednu 9 in 10 teden, res je da sem imela dvakrat punce, tudi prijateljica je krvavela pri punčki v tem tednu, lahko da je res, lahko da ni...sama sem pa v tej nosečnosti krvavela že prej, zaenkrat je ok... te čisto razumem, da te je strah, ne skrbi samo pozitivno razmišljaj😊 imela si že pregled, ginekologinja ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe, samo pozitivno razmišljaj😊
|
|
|
|