Ele3 -> RE: SEPTEMBER 2022 (30.5.2022 18:31:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubilubi IZVIRNO SPOROČILO: prvic_mami Hvala :D jaz sem ravno čez vikend dobila prve (rabljene cunjice), nekaj bodijev, hlačk, copatkov itd. :) Se pa trenutno ukvarjam z nakupom vozička. H katerim ponudnikom ste se ve nagibale? Tudi previjalna komoda mi povzroča težave.. sicer se mi pa zdi, da sem čisto zgubljena med vsemi temi stvarmi - kaj kupit, koliko, je kakovost v redu,.. ni lahko prvič biti nosečka [sm=smiley36.gif] Ja, se čisto strinjam s tabo, da je prvič težko. Jaz sem na istem. Jaz sem kupila, sicer rabljen, voziček znamke abc design. Znamko poznam še iz časov, ko je bila moja sestra čisto majhna, jaz pa tudi še rosno mlada 😅 in smo jo prevažali v takem marela vozičku. Sploh nisem komplicirala pri nakupu: všeč mi je moral bit, da ma košaro spodaj, velika kolesa, pa da je 3v1. Če bo pa res dober bomo pa čez nekaj mesecev videli 😁 Jaz imam od peg peregota voziček😊 drugače je res da je bolše rabljeno kupit ker vse hitro prerastejo...vsaj tko js mislem😊 kar se glede vozička tiče sem vesela da sem rablenega kupila ker moje dve so se kr jokale v njem..v naročju je blo pa takoj dobr..tko da nism bla med tistimi srečnimi mamicami ki so se lahko brezskrbo sprehajale😃😊 ja dihalno blazino sem prvič vidla v bolnici in pri prvi punci sm ponavad ponoči skos gledala če diha, mož najprej ni bil zato ampak sm rekla pa dejva kupt ker lahko na hitr kej pomaga, ker te blazina opozori, če otrok ne diha..pač men je prov prišla😊
|
|
|
|