Ele3 -> RE: SEPTEMBER 2022 (27.5.2022 21:10:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubilubi IZVIRNO SPOROČILO: Mira88 Jst morm rečt da sem kr okej razen utrujenih nog in slabega železa nevem sicer kako je to mogoče imam tablete ki jih 2x na dan pijem in vnašam železo z prehrano redno pa mam skos nižjo vrednost :/ noro.. prej sm mela skos visoke vrednosti železa nikol slabokrvna al neki tko da nevem kaj se to dogaja.. a ma še kera podobno? Jaz imam želelo v redu. Mi je pa ginekologinja skoz govorila, da pač pri nekaterih zaradi povečanega volumna tekočin in krvi v telesu, pride do pomanjkanja, tudi če si imela prej vse v redu. Mogoče se pozanimaj, če je potrebno tablete jemati v kombinaciji s kako hrano ali pa v delu določenem delu dneva. Al pa druge tablete vzet. Jaz sem tudi včeraj dobila tablete za železo, sem bila kar presenečena ko so mi povedal, da so neke nove in jih lahko kadarkoli v dnevu vzameš, prej so bile take, da si jih moral na tešče spit z limono in pol ti je blo kr hitr slabo po tem..ne vem pa kok časa jih bo potrebno jemat...ste že dobile vabila za materinsko šolo? Jaz sem ga ravno danes, verjetno bom šla sam na kakšno predavanje, da kaj na hitro osvežim, takrat ko se je virus začel ni bilo nobenih predavanj pa sem imela na srečo izkušnje od prej, razmišljam da bi vseeno šla, pa še lušno je s kakšno nosečko v živo pokramljat😊
|
|
|
|