Sofia21
|
No, vsekakor bilo super, če pustimo covid, cepljenje in špekuliranje za kak drug forum. Moram pa popravit, cepljeni veliko manj širijo virus. To je preprosto zato, ker se virus ne more tako hitro in takšni meri razmnoževati, saj cepljeni že ima protitelesa, torej imunski sistem že dela. Enako pri prebolevniku. Pri tistem okuženim, ki ni cepljen pa ima imunski sistem precej zamude, ker najprej ne ve kaj sploh počet, saj virusa ne pozna. Virus se pa množi. Torej ta ima v nosu ali ustih veliko več kužnine kot cepljeni. Cepljeni lahko širi virus, to je čisto res, ampak bo okužil 10_x_ manj ljudi. Pravila ki jih določa naša oblast pa dostikrat niso v skladu s stroko in logiko. Jaz vseeno mislim, da so pravila za cepljene premehka in bi ravno tako morali biti v karanteni. Jaz sem cepljena in se sama testiram, takoj ko začnem kuhat ker nočem nikogar okuzit. Ni ok vseh v en koš metat. Čas bi že bil, da tale pandemija izzveni. Se mi zdi, da zaradi vsega, ki je povezano s tem, preveč ljudi pade v konflikt, ki v normalnih okoliščinah sploh ne bi in bi nasmejano skupaj pili kavo. O simptomih nosečnosti končno 😁…. Moje slabosti so še vedno zelo blage, utrujenost in lakota vztrajata, prsi noro bolijo. Tudi v MCCZ kliniki so dobri ginekologi, večina je bila prej v Dravljah, preden je Reš izgubil koncesijo.
|