Sofia21 -> RE: Avgust 2022 (21.2.2022 11:32:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: JackieO Prvorodke naj bi sploh kasneje cutile, ker se ne "poznajo obcutka''. Kako ste pa kak drugace? Punce, ki ste v zacetku avgusta, ste ze narocene na morfologijo? V katerem tednu vas narocajo? Mislite da bodo partnerji lahko zraven? Js imam naslednji pregled 8.3., potem aprila pa mislim da bi bil ze cas za morfo. 😇 Jaz sem kar ok. Slabosti so minile, Sladkor pri vsaki meritvi je pod mejo, ki je ne smem prekoračit, razen izjeme, ko sem pojedla košček rojstnodnevne torte 😂 (seveda sem tak rezultat pričakovala). Moj hrbet ni najbolje, če kak dan ne grem hodit. To ni sicer nič nenavadnega zame, imam težave s hrbtom zaradi drugih razlogov. V petek sem imela pregled v 14. tednu, fantič je bil izredno živahen 🥰. Naslednji pregled imam pri babici v 19. tednu (18.marec), potem bo zelo kmalu že morfologija. Se strinjam, da nosečnost zelo hitro mineva v drugem tromesečju in po spominu tudi v začetku tretjega. Na koncu pred rokom se pa vleče še bolj kot na začetku 😝. Inčika, držim pesti za jutri 🧡.
|
|
|
|