JackieO -> RE: Avgust 2022 (18.2.2022 8:45:14)
|
Inčika veliko mislim nate, verjamem da bo vse ok. Zgleda moramo skoz imeti neke preizkusnje, ene prej druge kasneje. 😔 Drzim pesti zate, vem da je tezko, ampak samo pozitivno naprej. Tukaj smo zate. 💕 Sem pa sla gledat vcerajsni izvid, pri meni je tveganje za Trisomijo 13 1:20 000. Drugace je pa tud moja nuhalna minila bp (hvala bogu), izvidi so super, sva se posvetovala z Lomškovo in sva se za zacetek odlocila za DHT in ce bi bilo kje vecje tveganje, greva se na nifty. Imam samo vecje tveganje za prezgodnji porod, ampak je rekla, da je to zaradi tega, ker je bil IVF postopek in avtomatsko tako oceni. Upam da sfuramo tako naprej do avgusta. ❤ Je pa prijateljcek vecji za 4 dni, se pravi je velik za 12t6d, ampak je rekla da ostane pdp 30.8., ker se pri umetni to ne spreminja, ker ne more biti drugace. Aja, pa seveda sem vprasala se za spol, ker sama ni nic omenila... in je rekla, da pri vecini primerov lahko oceni spol, pri nama ga pa res ne more (zaradi polozaja secnice, ce sem jo prav razumela), tako da so se mojemu kr zasvetile oci, ko ni slo skoz. 😅 bomo zgleda se malo pocakali. 😅
|
|
|
|