Srečka138 -> RE: JULIJ 2022 (16.3.2022 11:39:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: srce11 Imela sem morfologijo. Bilo je vse super, rezultati so po mnenju ginekologa odlični, ampak sem vseeno malo razočarana nad odnosom in v dvomih, če je bil dovolj natančen pregled. Morfologijo sem imela v porodnišnici Lj in potekal je natančno 5 minut. Ginekolog mi ni pokazal ničesar, nisem videla, kako se dojenček premika, nisem videla ničesar, ker tudi nisem uspela razbrati, kaj je na ekranu, ker je delal samo neke meritve. Ali ste imeli tudi vi podobno izkušno in ali ste se kljub temu, da ste imeli pregled pri svojem ginekologu, odločili še za samoplačniški pregled? Jaz sem dobila samo eno malo slikico in še to sprintano na izvidu. Morda so bila moja pričakovanja previsoka, ker sem vedno brala, kako je to lep pregled, ampak pri meni žal ni bil. Sicer super, da je z otročkom vse dobro, ampak vseeno je grenak priokus. Vsi UZji v nosecnosti, so zgolj zato da se preveri ce dojencek ok raste in se dobro razvija. Ni namenjen temu da ga pride mamica pogledat. Zal. Vecina G je narejena po tem in tega se drzijo. Tako da ce ga je premeril, in ce so meritve ok, potem si lahko brez skrbi. Itak se na UZ ne vidi kako dojencek trenutno izgleda, tako da je prakticno brez pomena. Tudi jaz sem dobila samo sliko stopala. Videla sem ga tut dovolj ker tocno vem kaj gledat na ekranu in kako gledat. Imam pa vseeno v mislih da bi sla na kaksen 3D slikanje da ga vidi se partner.
|
|
|
|