Srečka138 -> RE: JULIJ 2022 (14.2.2022 10:09:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika2 Živjo punce, jaz sem drugace avgustovka. Rok imam začetku avgusta. Danes sem 15t. In ker se ravno pogovarjate o nipt in nuhalni vam še jaz povem svoje izkušnje in strah. Nuhalna je bila 2.0, trisomija 13, 1:12.500 Potem pa sem šla dat še kri za NIPT, ker sem stara 38 let. Pač zastonj sem imela, drugače nebi šla,ker nuhalna je bila vredu. V sredo me pa pokličejo iz genetike, da je za triosomijo 13 visoko tveganje, za ostalo pa vse nizko. Itak sem se sedaj odločila se za amniocentezo. Čakanje na to je zelo zoprno, tečno. Skoz razmišljam kaj pa če, čeprav v bistvu niamm kaj narediti kot it še na to in počakat rezultate. Se je že katera soočala ali pa poznate koga, ki jeeNIPT pokazal visoko tveganje, pa se je potem izkazalo da je vse ok.? Jaz vseeno mislim in vrjamem da bo vse ok!! Vcasih je bolje ne it na dodatne teste, ki itak niso 100%, bi bil clovek tako bolj miren. Jaz sem vedno poleg nuhalne, vzela se dht ker je najceneje in ker samo se popravi rezultat nuhalne. Ampak ko otrocka tesko pricakujes, vrjamem da se je tezko upret se kaksnem dodatnem testu..Vrjamem da bo pri tebi vse ok, stiskam pesti, srecno! Pa sporoci kako bo.
|
|
|
|