Anonimna294 -> RE: Oktoberke 2021 (31.3.2021 12:18:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: chatarinchy Punce, ki ste mi poslale maila za v fb skupino - mene neki heca in sploh nemorm odpret mailov :( dejte me poiskat na fb (kim kolar, slika je ob soncnem zahodu z srckom z rokami proti soncu) pa me dodajte in mi napisite zs, da vas dam not. Naceloma ne sprejemamo vec, ampak ker vem da ste nekatere cakale nuhalno in ste dalj casa z nami, bom naredila izjemo :) gre se nam namrec da je skupina cimbolj intimna :) Lahko pa se naredi tudi še ena skupina. Nekatere imajo rok konec oktobra, torej so posledicno tudi za samo nosecnost izvedele kasneje in se iz taksnih in drugacnih razlogov niso zelele prej prikljuciti skupini, glede na to da vse dobro vemo, da lahko še prehitro gre kaj narobe in je potem toliko težje vse skupaj, ko se ze povezes in delis izkusnje in obcutke. Jaz npr ravno zaradi tega strahu, da bi se mi splav ponovil, nisem zelela prej v skupino, ker je prvic bilo dovolj tezko se potem tudi posloviti, pa kljub temu da imam rok v zacetku oktobra. Tako da lahko se naredi nova skupina, ce ne zelite da nas je nekoliko vec. Bom pa vesela sprejema, ce me boste sprejele 😊
|
|
|
|