Nanini -> RE: Oktoberke 2021 (26.3.2021 12:45:38)
|
Jaz sem iz Maribora, tako da sem bila pri dr.Zebeljanu.. ZELO sem bila zadovoljna z njim, ker je res strokoven in pove ter razlozi res vse... Mozno, da bo tudi pri moji pupiki kaj zrastlo, vendar pri takem strokovnjaku dvomim, da se je zmotil.. ker v tem obdobju se zmeri nek kot (ker se še lulcek pa lulika ne razvijeta v tem casu), in ce je bolj vodoravno naj bi nakazovalo na pupiko.Uf, blagor tebi, da si bila samo utrujena... meni je bilo res strasno..prav jokala sem na case od sile.. sedaj pa se mi zdi, da koncno spet ''živim''... in pomislim na hrano, brez da bi se poleg kremzila. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 IZVIRNO SPOROČILO: Nanini Tudi jaz sem imela v sredo nuhalno in je vse super, baje naj bi nakazovalo na puncko, ampak bomo vidli za ziher na morfologiji :) je pa bila cel pregled zeeeelooo zivahna 😊😊😊 glede pocutja, sem fuuuul boljsa zdaj v 13.tednu, ampak se pride kaki dan, dva ko mi zna bit ful slabo :/ upam in komaj cakam, da popolnoma izveni... IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 Punce kako ste, kako kaj pregledi? Jaz sem ravno vceraj imela nuhalno in je vse ok, super rezultati 😊 Chatarinchy jaz sem poslala zasebno sporocilo, za vkljucitev v fb skupinico. Hvala! Res, kje pa? O lepo, pri meni pa je sicer rekla da med nogicam ni nic videt ampak da se še zna kaj pokazat in rajši nič ne reče 😁 ampak jaz ze od zacetka pravim da bo puncka 😊. Midve sva ga oz. jo pa komaj zbudili, potem je pa tudi bil zelo zivahen. 😀sem pa ocitno srecnica glede pocutja, ker mi ni bilo niti en dan slabo, bila sem samo utrujena, no pa to še tudi traja zdaj ampak malo manj.
|
|
|
|