valeria90
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anika92 IZVIRNO SPOROČILO: valeria90 Pozdravljene, še ena tukaj Po app je datum predviden 29.10.2021, tako da sem ali oktoberka ali morda novemberka, bomo videli Sem 6t2d noseča. Imam par vprašanj, to je prva nosečnost zame, tako da trenutno res še ne vem, kam udariti z glavo. Kaki naj bi bili občutki? Mene tu pa tam špikne v spodnjem delu trebuha, občutek je kot špik v jajčnikih al pa podoben občutek, kot pred M. Ni boleče in tudi takoj mine. Jaz sem brez vsakršne slabosti, jedla bi skoraj vse, izredno smrdi mi samo kako pečeno meso al pa cvrto, pa ful mastna hrana. Prsi so se mi začele povečevat, to pa ja. Prav lepe so. Je vse to normalno? Kaki so vaši občutki? Pregled imam komaj 24.3., komaj čakam. Čestitke Midve bova pa blizu, jaz imam po app datum 28.10., prvi pregled pa 25.3. :) Vse kar si napisala se mi zdi čisto normalno. Meni je na trenutke nekoliko slabo in pa utrujenost je prisotna. Bolečine v spodnjem delu trebuha sem imela prejšnji teden bolj intenzivne, zdaj se je pa umirilo in samo še tam pa tam začutim, da malo zašpika. Komaj čakam prvi pregled, se mi zdi že celo večnost do tja Super Anika, čestitke tudi tebi oz tudi vsem drugim :) Mene tudi še vedno tu pa tam špika, prav smotan občutek. A ve ste se kej zredile že takoj na začetku?? Jaz se sicer že ful časa nisem tehtala dosledno, ampak sem se pomojem zredila eno ali dve kili, pa sem komaj v 7. tednu. morem reč, da od vedno imam fobijo pred kg. Pa se mi sploh ne zdi, da pretiravam s hrano, nasprotno, skoraj nič sladkega, solate, uravnotežena prehrana. Je pa res, da sem veliko pretiravala v januarju pred zanositvijo, in se mi morda od tega pozna. Bo treba pazit
|