Katy87
|
IZVIRNO SPOROČILO: chatarinchy Ne skrbi, ce bo vrecka ostala prazna se stisne in jo matrnicna sluznica absorbira vase. Jaz sem imela isti primer in nisem nic krvavela, le na naslednjem pregledu ni bilo vec videti tiste druge vrecke. Iz te ki je ostala imam pa doma 8 letnika :) IZVIRNO SPOROČILO: Katy87 IZVIRNO SPOROČILO: Sergejan Pri meni je bilo podobno, je na žalost en odmrl in se je sam izločil, posledično sem krvavela. Šla na urgenco, dobila dabroston da ne bi še tadrugi šel. Joj beda, a z drugim je bilo potem vse ok? A pa vi ste že videli plod? Pri meni je bila res samo prazna vrečka, je ginekolog ful gledal, pa nič našel 🤷♀️ Me je tudi vprašal, če sem kaj krvavela, pa nisem..zdaj pa ne vem, če slučajno nič ne bo, ali me krvavenje še čaka, al pač ta prazna vrečka nekak "usahne", ko druga raste.. 🤷♀️ Hvala za izkušnjo ❤️ Hvala, sem se kar malo pomirila ❤️ Tudi ginekolog mi je tako govoril, kot da to na viden plodek nima vpliva, ampak še vseeno sem kar nervozna, bolj kot pred prvim pregledom 🙈 bo kar težko počakat teh 14 dni, potem bomo pa videli.. bo že tako, kot nam je namenjeno 🙂
|