JackieO -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (1.10.2021 20:55:16)
|
Živjo punce, evo tudi moja M je danes prisla (in to z enodnevno zamudo!😁) tako da sem spet v novem krogu (pricakovano seveda). Sva pa danes bila v Postojni, tako da sva sedaj uradno v postopku IVF. Sedaj cakava posto konzilija, kjer nama bodo javili vrsto postopka, potem pa veselo v akcijo. 😎 Sicer je cuden obcutek, ko se "zaves", da ocitno res ne bo slo naravno (ceprav upanje je seveda vedno), ampak vazen je cilj. Sva pa imela neko zdravnico, ki se ni niti predstavila, tako da sploh ne vem kdo naju je obravnaval. 🤔 Maca mozno da sva imela celo isto kot vidva, ce je imela daljse lase in je ze kar starejsa? Beba, toplo ti priporocam da tvojega "nazenes" na spermiogram, zal je odstotek neplodnosti pri zenskah in moskih enak in je prepricanje "da je ponavadi zenska kriva" zelo napacno. Poleg tega je to najbolj enostaven nacin, da se njega "izloci" kot vzrok. Sploh ce se trudita dlje casa. Moj je naredil 3 spermiograme v enem letu in je imel 3 zelo razlicne izvide, se danes je zdravnica rekla, da je zanimivo, da gre za taka nihanja in ga vprasala kaj dela, ce bi mogoce bil vzrok v tem (pa je potem rekla da glede na delo ni, tko da uganka ostaja neresena). Kar se tice SO, midva sva bila zadnja 2 meseca precej "lena", sluzba, obveznosti, naredijo svoje. Sem se vcasih tud js jezila, zdej se mi niti ne da vec. Sva probala ze vse, vsak 2. oz. 3. dan, vsak dan, veckrat na dan, pa itak ni bilo efekta, zgleda nama pac naravno ni usojeno. Je pa verjetno vazno da ujames "pravi" trenutek. Pa tud psiha dela svoje, ah sej vse vemo kako je. Itak vsi, ki govorijo "ne obremenjuj se", jim je ratalo po treh mesecih. 🙄😁 Skratka punce, js vem da nam bo uspelo, drugo leto bomo naredile zbor vozickaric in se smilile druga drugi, ker bomo zaspane in utrujene. 😎😏
|
|
|
|