JackieO
|
IZVIRNO SPOROČILO: fracek Anonimna, naj te potolazim, skoraj zagotovo ima vsaka od nas kaksno tako izkusnjo, predihat pa cim prej spustit. Midva sva se tik pred postopkom enkrat tako skregala, da sem bila ze na tem, da vse skupaj odpovem. Pa v tisti jezi noben ni sparal z besedami in obtozevanji. Grozni znamo bit obojni 😅 Ce pogledam z druge plati, kolikor le lahko, nasi moski verjetno cutijo tudi kar velik pritisk, ampak na drugacen nacin. Po eni strani, ker nam "ne morejo dati tega", kar si tako zelimo, po drugi strani pa so jim se nasi obcutki ob zelji po otroku nepredstavljivi. Pa se malo jih je zraven strah, kaj vse bo to prineslo, vsaj tiste, ki se niso starsi. In ja, grozno je bit ujet v vzorec, da moras seksat, ker so tisti dnevi. Ampak verjemite, to je "faza", ki mine. Spomnim se, kako mi je bilo nekaj casa bedno, ker mi ni bilo do seksa, misli pa so sle v to, da moram. Hvala bogu je to mimo, pa v vsem tem casu upam trdit, da kljub temu nisva spustila vec kot 2x pravih dni v obdobju 2,5 let. Drage moje, ce ne druga, veliko zvemo o sebi v takih preizkusnjah. Pogumno naprej 🤗 Fracek super si to napisala! In veliko lazje preguramo, ko vidimo da nismo edine in da si lahko med samo pomagamo in vzpodbujamo. ❤ Mala miska js se ti kmalu pridruzim, se 3, 4 dni pa pride M, potem pa akcija naprej. 😏
|