rosemarie
|
Jaz imam danes ovulacijo 😊 Test je pokazal bolj močno testno črtico od kontrolne, tak da baje je to to. 😬 zdaj že dva meseca zapored ovulacija pride tocno na 14. dan ciklusa (prej sem pač malo predvidevala in sva pogosti začela aktivneje šele po 16. dnevu 🤣, tak da sva čist mimo vsekala). 🤣 Bomo videli! Imam pa trenutno polno drugih skrbi, konflikti s tastom so me včeraj res potolkli. Ne morem verjeti, da je nekdo lahko tako zloben in prav "staroverski". Marsikaj sem izvedela zdaj v zadnjih dneh ... do tega, da možu teži, da naj greva po zdravniško pomoč. Iskreno, kar se mene tiče, tega namena nimam vsaj še kakšno leto. Aktivno delava na otroku (če izvzamem te poiskuse, ko sva res ocitno vsekala mimo ovulacije) manj kot pol leta ... in na pamet mi ne pade, da bi šla na umetno, samo zato, ker je nekdo že star in hoče vnuke TAKOJ. Do tega, da je celo rekel, da ne bo na moža nič pisano, dokler nimava otrok, da ne bi slučajno kaj šlo v napačne roke. Jaz sem bila res šokirana, ko sem te stvari poslušala ... za trenutek sem se počutila, kot da si misli, da sem najhujša gold diggerka. Iskreno je moja družina premožnejša od njegove (pa to ni zdaj bistvo) ... ne rabim niti cena, niti enega kvadratnega metra njegove zemlje, če si jo le lahko odnese na drugi svet.Moja služba je pa itak ničvredna, ker poročena ženska, ki hoče imeti otroka, ne more imeti takšne službe. 🤣 V bistvu je z mano narobe vse. 🤣 Zdaj, ko pišem to, se mi bere kot nek fake članek na MON ... drage moje, srečnice ste, če imajo vaši partnerji normalne starše. No, vsaj tašča je normalna. 🙏🏻
|