maca51 -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (6.7.2021 12:51:27)
|
Rozakamela čestitke še v mojem imenu 😊 želim ti zdravo nosečnost. 🐞 Pa da povem kakšno je stanje pri meni/nama (pozor, to bo dolg zapis 😅). Moj je bil prejšnji teden v ponedeljek na spermiogramu (dr. Reš mu je naredil tudi UZ testisov), kjer so mu rekli da je vse ok. V torek sem govorila z mojo ginekologinjo, meddrugim tudi zaradi izvida za hormone (kri sem dala že 4.6. pa me niso poklicali). Rekla je, da so moji izvidi v mejah normale, tako da je z mano vse ok. Omenila sem ji še, da so mojemu rekli, da je spermiogram ok. Rekla je, da naj ji pošljem izvid, ko pride. Ona pa se bo odločila ali mi bo predpisala kakšne tablete ali pa nama bo dala napotnico za neplodnostno. Že v petek je moj dobil izvid po pošti, ko sem odprla kuverto pa šok. Pisalo je, da so njegovi spermiji slabše gibljivi (astenozoospermija). Takoj v petek sem nesla izvid k ginekologinji. Včeraj me je klicala in mi sporočila, da nama je napisala napotnico za naplodnostno ambulanto. 😭 Nikoli si nisem mislila, da bom pri 24 letih bila v tej ambulanti. 😭😭 danes grem še v ZD po papirje, ki mi jih je pripravila, rekla mi je pa tudi da lahko grem kamorkoli, samo v Dravlje ne (potem mi ne preostane drugega, kot Lj in Mb?) saj so prenehali s OBMP😳 to pomeni, da se bo vse kar precej zavleklo. 😢 JackieO uživaj na dopustu maximalno. Upam, da se vrnete trije iz dopusta. 😊🍀
|
|
|
|