maca51 -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (23.6.2021 12:38:36)
|
Zdravo punce, spet jaz po dolgem času.[sm=smiley36.gif]. Redno vas berem, a ne utegnem nič napisati. Torej jaz imama še nekje en teden do M. Držim pesti, da je tokrat ne bo, čeprav nimam prevelikega upanja.[sm=smiley13.gif]. Moj ima v ponedeljek spermiogram pri dr. Rešu v ZC Dravlje. Je pa tako, da mora on poklicati svojo osebno zdravnico in potem on izda napotnico zanj. Meni je moja G rekla, da naj najprej on opravi preiskave, da me ne bodo slučajno filali s hormoni po nepotrebnem v primeru, da je ˝krivec˝ on. Rosemarie, naj reče, da imata taka navodila od G. Drugače je še vedno opcija samoplačniško (mislim, da stane nekje 70€). Poročam v ponedeljek, kako je bilo. [sm=smiley36.gif] Moje počutje pa je ta mesec precej drugačno. Bradavice imam bolj občutljivejše od ovulacije naprej (po navadi jih nimam), tu pa tam me sicer kaj špikne v jajčnikih (nič kaj pretirano) in zelooo mi paše sladko. Saj mi tudi po navadi v drugem delu cikla paše sladko, ampak tokrat se mi zdi, da mi še bolj. To mi vliva nekaj dodatnega upanja, vendar testa zagotovo ne bom delala pred 30.6. (nazadnje sem test delala januarja in me že zelo mika, da bi spet naredila kakšnega[sm=smiley36.gif]). Ladybug00 žal mi je za tvojo izgubo, bodi močna. Glede prehranskih dodatkov pa sama trenutno jemljem Femifert (priporočilo G). Všeč mi je, ker ima poleg vseh sestavim za izboljšanje plodnosti v sebi tudi folno kislino. Pred tem sem jemala Novolac prenatalne kapsule in FertilUp (3 mesece jemanja, uredil se mi je cikel, zanosila pa na žalost nisem).
|
|
|
|