|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pricakujemo v letu 2021
13.3.2021 8:51:21   
Zarjica1
Neizmerno sem srečna in hvaležna,saj sem danes zagledala plusek na testu. 😃😃🤭🤭 Še vedno ne dojamem,da se to res dogaja.. Me je tudi strah,ker ne vem kaj pričakovati in če bi skučajno šlo kaj narobe.. Mislim,da tudi moj še ne dojame da bo letos

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.3.2021 8:54:13   
Zarjica1
Sem prehitro dala potrdi pa je kar objavilo...
Uglavnem oba še ne dojameva dobro. Upam,da bo vse ok. V ponedeljek se naročim na pregled. Nimam pa čisto nobenih znakov še (trkam na les) 😃. Želim vam,da tudi ve kmalu občutite to veselje ♥️♥️

(odgovor članu Zarjica1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.3.2021 9:32:14   
Nizile
Super🥰  Čestitke in vse dobro💖!

(odgovor članu Zarjica1)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.3.2021 9:40:29   
JackieO
Čestitke Zarjica, sem vesela, da je spet uspelo eni izmed nas. 💕 Srečno še naprej in mirno nosečnost! ❤

(odgovor članu Nizile)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.3.2021 12:00:58   
mala_miška
Čestitke Zarjica user posted image user posted image Čudovito, da je eni izmed nas uspelo! Želim ti mirno nosečnost in zdravega dojenčka user posted image

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.3.2021 12:25:45   
fracek
Bravo Zarjica ❤ Cestitke in lepo nosecnost ti zelim.

Pred mano pa je se dober teden injekcij, potem pa punkcija in bomo videli, ce bo sreca tudi na najini strani. 🙏🤞
Srecno punce. Drzim pesti za vse. Jackie, se malo, pa bodo kontracepcija in poseg za tabo, potem pa veselo na delo 😊

(odgovor članu mala_miška)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.3.2021 15:06:40   
ljub3zen
Ooo, super, Zarjica! Čestitam!!! 👏🥰 Sem zelo vesela za vaju. Seveda bo vse v redu. Poročaj še kaj, je lepo brati lepe stvari. ❤️

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 457
13.3.2021 22:26:33   
rosemarie

IZVIRNO SPOROČILO: Zarjica1

Neizmerno sem srečna in hvaležna,saj sem danes zagledala plusek na testu. 😃😃🤭🤭 Še vedno ne dojamem,da se to res dogaja.. Me je tudi strah,ker ne vem kaj pričakovati in če bi skučajno šlo kaj narobe.. Mislim,da tudi moj še ne dojame da bo letos

Joj, kako lepo! 🥰 Cestitam!!Sem vesela, da je vsaj eni izmed nas uspelo v tem ciklusu. :) Srčno upam, da bo še več pluskov.

(odgovor članu Zarjica1)
Neposredna povezava do sporočila: 458
16.3.2021 19:38:46   
JackieO

IZVIRNO SPOROČILO: fracek

Bravo Zarjica ❤ Cestitke in lepo nosecnost ti zelim.

Pred mano pa je se dober teden injekcij, potem pa punkcija in bomo videli, ce bo sreca tudi na najini strani. 🙏🤞
Srecno punce. Drzim pesti za vse. Jackie, se malo, pa bodo kontracepcija in poseg za tabo, potem pa veselo na delo 😊

Fracek hvala, vso sreco tudi tebi. Sem prepricana, da se nama kmalu nasmehne sreca. 😎 Sem pa drugace zacela med jemanjem KT tako krvavet, da sem morala narediti pavzo en teden.  Zanimivo kaj vse naredijo hormoni nasemu telesu. 😳
Kako ste kej punce? V kateri fazi ste sedaj? 😁

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 459
16.3.2021 19:44:43   
beba92
Cakamo da mine 14 dni...ce je kaj uspeha bilo

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 460
16.3.2021 22:58:30   
ljub3zen
Jaz pa čakam na začetek plodnega tedna, ki bo v petek in držim pesti, da mojega nič ne useka v križu ali spet zboli🙈😊

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.3.2021 5:47:28   
rosemarie
Moja O je spet mimo - predvidevam. :) Sva bila pridna te dni, v planu je, da tako nadaljujeva do prihoda M. Upam sicer, da se nama tokrat nasmehne sreča. 🥰 

(odgovor članu ljub3zen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
17.3.2021 9:44:18   
Zarjica1
Hvala vsem,upam da bo vse ok. Malo me je kar strah. Včasih me kar panika kako se bova znašla v tej novi vlogi ampak,če so drugi bova tudi midva 😊

Počutim se kar ok, na momente me malo slabost prime ampak ni nič hudega. Pregled imam šele čez en mesec.  Držim pesti,da se mi pridružite 😊🥰🥰

(odgovor članu rosemarie)
Neposredna povezava do sporočila: 463
17.3.2021 13:05:35   
mala_miška
Zarjica sigurno bo vse OK, kar pozitivno razmišljaj ❤️

Pri meni pa stanje tako... Cista še vedno je, imam tudi malo povišane tumorske markerje, tako da imam jutri pregled v bolnišnici, da vidim, kaj bodo rekli in se odločili glede tega. Bo zgleda treba zadevo z nosečnostjo za nekaj časa odmislit in preložiti. Bom pa z vami navijala za pluske ❤️

(odgovor članu Zarjica1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.3.2021 13:16:21   
Nizile
Jaz sem trenutno 6. dan po ovulaciji, zaenkrat še nobenih sprememb. V čakanju, da mogoče pa ne prideuser posted image . Mala miška, močno držim pesti, da se pri tebi vse dobro izteče. Zarjica1, tebi pa vse naj naj. Itak, da bo vse ok, le pozitivno naprej. Me pa zanima, če si imela, razen izostanka menstruacije, kakšne posebne znake?

Neposredna povezava do sporočila: 465
17.3.2021 18:38:54   
Zarjica1
Mala miska upam, da se zadeve rešijo in ne bo nič hudega. Najbolj pomembno je tvoje zdravje,potem vse drugo ♥️
Od simptomov nisem imela nič kaj.. Test sem delala na dan izostanka ob 01.00 zjutraj 🙈🙈 spomnim se,da sem nekaj sanjala da je bil test pozitiven in potem sem se zbudila,ker sem mogla it lulat. Pa sem si rekla dajmo probat,če bo kaj pokazalo. Potem pa itak nisem mogla zaspat nazaj od vsega šoka in veselja. Mogoče edino to,da imam ponavadi dan pred M boleče in občutljive prsi. Tokrat niso bile in mi je bilo čudno. 

Sem ugotovila,da imam velikokrat "preroške" sanje 🤭😃. Se mi je že kar parkrat zgodilo,da so bile potem resnične😊

(odgovor članu Nizile)
Neposredna povezava do sporočila: 466
17.3.2021 22:16:48   
ljub3zen

IZVIRNO SPOROČILO: mala_miška

Zarjica sigurno bo vse OK, kar pozitivno razmišljaj ❤️

Pri meni pa stanje tako... Cista še vedno je, imam tudi malo povišane tumorske markerje, tako da imam jutri pregled v bolnišnici, da vidim, kaj bodo rekli in se odločili glede tega. Bo zgleda treba zadevo z nosečnostjo za nekaj časa odmislit in preložiti. Bom pa z vami navijala za pluske ❤️

Oh joj. Upam, da se vse dobro izteče zate in da ne bo nič hujšega. 🍀🐞

Neposredna povezava do sporočila: 467
18.3.2021 6:26:31   
rosemarie
Hej!

Jaz sem še kakšnih 12 dni oddaljena od M, to je bolj okvirno, ker mi M niha +/- 1 dan (občasno tudi 2 dni).Zaenkrat brez kakršnihkoli simptomov česarkoli 🤣 tudi ovulacije nisem zaznala (brez bolečin, špikanja, etc.), je pa bilo nekaj malega izcedka, tako da sem sklepala po tem. 
V glavnem ... bomo videli čez slaba dva tedna. Midva res že zelo nestrpno čakava na bejbija. 🙈 Moj skoraj bolj kot jaz, niti ne vem kako je to mogoče. 🤣
Je katera še pred mano in bo kmalu delala testek? :)

(odgovor članu ljub3zen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.3.2021 9:24:00   
beba92
Mi2 bova skupaj odstevale dneve 😁😁

Neposredna povezava do sporočila: 469
18.3.2021 9:57:52   
rosemarie
Če nama zdaj ne uspe, bom pomoje malo spremenila še prehrano. 🙈 ko sem pred leti izključila mlečne izdelke, se mi je M ful popravila (je bila popolnoma neboleča, zelo točna). Tako da morda ponovno poskusim to. Sicer imam še vedno relativno točno in tudi ne pretirano bolečo, ampak morda sprememba pomaga na poti k zanositvi.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.3.2021 10:19:07   
Sneezka
Moja M je žal tudi včeraj prišla😑 tak da gremo v novi krog🙂

Neposredna povezava do sporočila: 471
18.3.2021 12:52:45   
Nizile
Tudi jaz vami odštevam...imam še cca 8 dni do M..v upanju, da je ne bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 472
20.3.2021 7:46:19   
mala_miška
Pozdravljene! V četrtek sem imela pregled v bolnišnici. Kot mi je rekla G, po vsej verjetnosti ne gre za maligno cisto, ampak za endometriotsko oz. čokoladno cisto in mi predlaga odstranitev, da ne pride do neljubih zapletov. Tako da imam predvidoma prihodnji mesec še 1x UZ, potem pa se dogovoriva za poseg (laparoskopija). Je pa med UZ rekla, da je maternica lepa in sluznica prav tako, tako da sem čisto pozabila omeniti miome (predvidevam, da bi jih morala opaziti glede na to, da sem na tem UZ še jaz razločno videla npr. razliko med enim in drugim jajčnikom in cisto na levem) - tako da ne vem - bom naslednjič omenila in naj mi svetuje še glede teh (razen če so se zaradi zeliščnega čaja (miomček) in sirupa (aloe vera + akacijev med), ki ga pijem zmanjšali, kar pa sicer dvomim, ker ga pijem premalo časa (zeliščar, ki se ukvarja s tem, svetuje vsaj 3-tedensko kuro, kar pa pri meni še ni).

Navijam za vse, ki čakate, da ne pride M in stiskam pesti za čim več user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mala_miška -- 20.3.2021 7:47:20 >

(odgovor članu Nizile)
Neposredna povezava do sporočila: 473
20.3.2021 16:20:37   
JackieO
Mala miska, ce te bo kaj zanimalo glede laparoskopije, sem ti na voljo. Js odstevam, tokrat namesto do M, do operacije. Hvala bogu, da cas mine tako hitro. V naslednjem krogu (upam da), se vam pa ze pridruzim. Ce ne bo katera prej "izstopila" zaradi pluska. Drzim pesti za vas 👶

Neposredna povezava do sporočila: 474
20.3.2021 22:07:18   
rosemarie
Kot kaže sem imela O danes - spet zgolj predvidevanje, ampak današnja "simptomatika" najbolj ustreza (prejšnje dni ni bilo izrazite sluzi, zato sem se pač zanašala na koledarček in približen izračun). Sem zdan malo zmedena. Sem res mislila, da je to že mimo, ker M bi morala prit cca. 30. ali 31.3. 😆 No, kakorkoli že, odštevam zdaj dni do pričakovane M, pa potem vidim, če se iz tega kaj izcimi. 🙏🏻

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?