JackieO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 Se je vlilo danes🤷♀️. Bova pa zdaj poskusla z jemanjem Fertilup-a, pa bomo videli.Ko se je zacela M kazati, me je spet kar potrlo in sem si vzela nekaj ur zase, za svoje razmisljanje v miru, solze... Zame je bil tale mesec kar tezek glede soocanja s splavom. Mogoce zato, ker se oktobra toliko o teh stvareh tudi javno govori in me je ves čas vse opominjalo na to. Nasploh pa se mi zdi da tudi vsak mesec tezje sprejmem, da spet ni uspelo. Tako da bova zdaj poskusila se s tem dodatkom, škoditi verjetno ne more. Bo pa zame že to kar podpora, da bom imela v glavi da še dodatno skrbiva za to, da bi kmalu uspelo. Upam, da bom posledično kaj manj razmišljala o tem. Se trudim ne obremenjevati ampak se mi zdi da je tako zelo težko odmisliti, sploh ker vem, da je enkrat že uspelo. JackieO, vidva imata Fertility+ ce se prav spomnem? Opazas kaksne spremembe mogoce? Anonimna prav je, da si zalostna in da te stvari ganejo. Konec koncev si izgubila otroka, kljub temu da je takrat samo sele majhna pikica. Nobena izguba ni manjvredna in verjamem da je tezko. Bos videla, da bo tudi za vaju kmalu posijalo sonce. ☀️Kar se tice Fertility+, midva to konzumirava ja. Kot sm ze napisala v eni drugi temi, od mojega 1. spermigram je bil katastrofa, 2. pa vec kot odlicen. Vmes sva zacela jemati Fertility+. Dvomim sicer, da je to rezultat tega, verjamem pa da je sigurno kak pozitiven ucinek. Kar se pa mene tice, pa ne opazim sprememb. Vsaj ne da bi bile tako ocitne, da bi vedela, da se je pa sedaj nekaj izboljsalo. Skodi najbrz ze ne in glede na to, da si ze bila noseca, mogoce rabita samo malo "vzpodbude" in je ravno to ta vzpodbuda. 😉 Foxy kar naroci se, saj zato so tam da nas pregledajo. Kdaj bos pa prisla na vrsto je pa drugo vprasanje, zato se pa kar cimprej naroci.
|