JackieO
|
IZVIRNO SPOROČILO: *rjavolaska* dekleta, morda malo hecno vprašanje, pa vendar... Kako zgledajo pri vas vnetja oz. kako veste ga imate? komot napišete tako kot je, brez zadržkov (če berem na netu, je vse tako generično in teoretično napisano, da si s tem prav ne morem pomagati). Sedaj ko sva tudi midva pristala že v IVF postopku, me zmeraj vprašajo, če je bilo kdaj kaj vnetij... No, da bi jaz vedela ne. NIkoli nič posebnosti. Na mesečni ravni je nekaj razlike v sluzi, kar je seveda logično glede na fazo M ciklusa, to je pa to. Spomnim se, da me je še v mladih letih (takrat najbrž sploh še nisem imela M), cca. 2-3 krat peklo pri lulanju, kar je bil najbrž kriv mehur.... Od takrat dalje pa nič takega, kar bi posebej pritegnilo mojo pozornost. Tudi dejstvo, da me na prvi dan M malo boli trebuh (nikoli ne vzamem tablete), nisem nikoli posvečala večje pozornosti. Imam namreč okoli sebe dekleta, ki so praktično onesposobljene prve dni M, tako da jaz sem bila z mojo bolečino, ki traja zgolj cca. 3 ure na prvi dan M, nikoli nisem posebej ukvarjala. No, na koncu mi postavijo sum na endometirozo, ki naj bi bila kar boleča in jo večina deklet prepozna po bolečinah. Ful bi bila hvaležna za vaše izkušnje. Rjavolaska, glivicna vnetja blazno srbijo. Js vem da sem parkrat mislila, da si bom skraspala mojo "prijateljico", tako me je srbelo. Niti slucajno takrat ne mores imeti spolnih odnosov, ker je prevec bolece in pekoce. Ocitno nisi podvrzena temu, ker bi sigurno vedela, da nekaj ni ok, ce bi to imela. Js sm vcasih imela kar probleme s tem, sedaj se mi je pa imunski sistem ocitno izboljsu in me samo se vsake toliko casa kaj doleti.Sem imela pa enkrat tudi bakterijsko vaginozo. Tisto je sele katastrofa. Res neprijeten vonj. Hvala bogu samo enkrat in upam da nikoli vec. Anonimna, js sploh nocem razmisljat v smeri, kaj pa ce je ratalo, ker se bojim da bom potem spet prevec razocarana. Nimam pa drugace nobenih znakov, razen krcev od O naprej, za katere ne vem od kod so se vzeli. Tako da se mi spodaj skoz kaj dogaja, da mi ni dolgcas. 😉
|