Lostinspace
|
Hojla. Res je debata kar malo zamrla. V bistvu se mi zdi, da je zdaj eno tako mirno obdobje in ni kaj dosti dogajanja. Jaz sem končala z antibiotiki, imela sem še težave s srcem, ker mi je tako močno bilo, da mi je kar zrak jemalo pa še zvečer močna aritmija. In me je dr. Poslal v Ljubljano na pregled, kjer mi je povedala, da je s srcem vse v redu. Najbrž je težava, ker moram počivati zaradi nizke posteljice in najbrž nekoliko preveč sem v skrbeh. Moram reči, da od pregleda sem je samo boljše, ker ne ležim več veš dan, se nekoliko gibam in tudi srce kar normalno bije. Žalostna sem le, da mi zadnjič gin ni hotel pogledati, če se je posteljica kaj dvignila, da bi bila lahko bolj v movingu. Vsaj kak kratek sprehod bi mi zelo pasal. Imam pa samo tak zelo dober občutek, se počutim zelo dobro in zato sem začela malček delati čistko po stanovanju. Morfologija je tudi za mano in vse ok. Razen tega, da gin vsakič malo zablodi pri tednih. Tako, da zdaj kar sama štejem tedne. Gibe pa šele zadnji teden čutim tako, da vem, da so res otrokovi gibi. En dan sicer bolj, drugi manj. Apetit se mi je zmanjšal in tudi teža ne gre tako zelo gor. Kar sem skoraj malo vesela. Nekako sem izbrala voziček, moram ga le še kupiti. Sem čakala na sproščanje ukrepov, da bi si ogledala se v živo v trgovini, vendar ugotavljam, da bo zdaj norišnica in guzva. Predvidevam pa, da bodo kmalu spet vse zaprli zaradi tega seva. Tako da bom kar na internetu naročila. Oblekice pa počasi zbiram, lih nekaj malega. Vzela sem tudi nekaj rabljenega. Iz izkušenj pa vem, da sem prvič pretiravala in bom zdaj malo manj nabrala. Boste ve pripravile vse poletno? Najbrž iz bolnice gremo v dolgih oblekicah. Ne vem pa kako je potem doma. Najbrž je še nekaj časa v dolgem. Prvo sem imela zimsko in je bilo skoraj lažje 😉. Tiste, ki boste imele morfologijo pa le sporočite kako je. Pa še ostale kaj porocajte, da ostanemo na vezi. Uživajte v rastočih trebuščkih.
|