Mamaja
|
Živjo, Kako ste? Jaz brez posebnosti, kar je v redu. Lostinspace verjamem, da imaš že zadosti ležanja. Se ga človek hitro naveliča. Ampak saj veš, imaš najboljši motiv, kar jih obstaja - svojega . Drži se! Voziček imam jaz še od prve hčerke, ker sva z možem želela še enega otroka in ga nisva takoj prodala. Po dveh SS jaz nekaj časa nisem mogla videt ničesar za dojenčke, potem sva pa malo pozabila nanj in ga še nismo prodali. Imam Mutsy Evo in njegova leta izdaja edino barva, ker je rdeč, zdaj pa ni rdečih v kolekciji . Mene ne moti. Voziček mi je še vedno všeč, dobro se vozi. Če bi izbirala novega, bi verjetno kupila Mutsy IGo, a bom kar pri tem ostala. oblačilca imam tudi še od hčerke iz istega razloga kot voziček. Sem pred kakim tednom na hitro preletela najmanjše številke (50 in 56) in ugotovila, da imam več kot dovolj bodijev z dolgimi rokavi, manjkajo pa tanke žabice in pajacki, ker se je hči rodila marca in je imela v glavnem debele, kar konec junija ne bo prišlo prav. Kupit moram še rokavičke za novorojenčke, ker jih pri hčerki nisem imela in se mi je prve dni ful spraskala z nohtki, pa še kaj novega bom nabavila , bolj za svojo dušo kot iz dejanske potrebe Ostalo opremo tudi v glavnem imam. Treba bo kupit banjico, verjetno lupinico za v avto ter dat narest nastavek za previjanje za na pralni stroj. Previjalno mizo smo prodali, ker ne paše več v otroško sobo. Metuljčica12 meni se je tudi po potresu večkrat zazdelo, da se je spet streslo. Pa velikega potresnega sunka niti čutila nisem . A se ti je to kaj uredilo? Lepo se imejte!
|