bincha -> RE: Aprilčice 2021 (30.9.2020 6:38:14)
|
Zdravo! Tudi jaz se pridružujem! PDP imam 24.4.2021, kar je potrdil tudi UZ. Doma imam že dva fanta, stara 8 in 6 let, je pa to moja 4. nosečnost, saj sem letos januarja imela splav in abrazijo. Ta nosečnost pa je že po občutku precej drugačna - tako, da sem optimistična!Stara sem 35 let in mi pripada brezplačen pregled NS, ki ga imam 7.10. (in komaj čakam....!!), za kak drug pregled pa se bom odločila po NS... Odvisno od občutka po pregledu. Po NS povem tudi v službi - komaj čakam, ker se mi trebuh, še posebej popoldne, že boči ven! 😊 Oh kile (že v štartu bi jih bilo dobro imeti cca 7 manj.. 🤫) ... To nosečnost na srečo še nič, saj mi je bilo precej slabo, oz mi občasno še vedno je... Bruhala nisem, vendar tudi jesti nisem mogla kaj veliko... Je pa slabost zame nekaj novega - pri prejšnjih dveh mi ni bilo (splav sem pa imela precej zgodaj, preden so prišli pravi znaki nosečnosti...). Aja, jaz jemljem Femibion (folna+vitamini) in magnezij, enako kot v prejšnjih nosečnostih. Lepo bodite!
|
|
|
|