lillchy123
|
evo, pa mamo našega 6mm velikega fižolčka, ki mu že bije tko da prvo bitko smo dobili in upam, da bo tako do zmage. Sem se kar zjokala, pa ne vem, ali od sreče, ker je srček in je vse ok ali od olajšanja, ker je samo en (prejšnja nosečnost se je začela z dvojčki). Dobila sem materinsko knjižico, nek paketek z revojp in reklamnimi vzorčki, kupila premamaduo tabletke, dobila terapijo utrogestan 200 2x dnevno in na mail koledar nosečnosti, s pdp-jem, koliko se lahko zredim in časovnikom pregledov v nosečnosti. Srečka, ta pregled sem imela tako pozno, ker je bil samoplačniški. Moram jutri poklicat in se naročit na 1. uradni pregled 1.teden avgusta, kjer moram priti tešča zaradi odvzema krvi. pregledali mi bodo še nivo ščitniških hormonov , ker imam Hašimoto, urin in vzeli bris na bakterije. Na tem pregledu se bova tudi zmenile za datum za nuhalno, na pregledu nuhalne, kjer bomo že vedeli več kaj in kako pa se bova dogovorili, kater test za pregled kromosomov bom šla delat. Če bo nuhalna ok, potem bo to nifty ali nipty, če ne bo, potem amnio.Takoj ko dobimo potrditev, da je vse ok, grem na cerklažo. Skratka zaenkrat je vse ok. V prejšnji N sem imela tak čas močne rjave izcedke, zdaj jih nimam. Tudi počutje je, če odmislimo celodnevno zaprtje,slabost in večerno utrujenost tokrat ok, je gin rekla, da te tegobe to pač pašejo zraven nosečnicam po 25 letu je bil pa tako lep občutek, ko sem vsa nervozna na robu solz prišla v ordinacijo in me je bila gin tako iskreno vesela Je smao rekla, dajva kar takoj pogledat, sem ila v parih sek na stolu in še preden sem dojela, da mi je že vstavila sondo, je že rekla, vidim ga, srček je, en je, vse je v redu. Mi je dala malo časa za par solzic, potem mi je pokazala rumenjak, srček, ga zmerila, potem sva še poslušali srčka, pogledala je, da je u redu utrip, pregledala jajčnike, maternico, ni vidit nobenega hematoma, nobenih nepravilnosti. Skratka vse ok. in spet jokam. Sva se pa tudi zmenile, da moram vedeti, da je ta nosečnost zame telo stresna, tudi če nimam takšnega občutka, zato je lahko tudi več slabosti in utrujenosti. In da grem pred nuhalno in vsemi preiskavami, ki bodo sledile še na eno hipnozo, da bom tudi podzavestno čim bolj mirna in sproščena. Ja. Moja gin je res zlata.