isla13 -> RE: || pricakujemo julija (4.8.2020 19:32:51)
|
Meni testu res niso odgovarjali, ne bom pa rekla, da sem vedno pravilno testirala - pise, da naj bi manj pil vsaj dve uri prej, na to pa sem se velikokrat spozabila, pa ni fajn, da prepozno zvecer testiras, zjutraj tudi ni ok ... prevec komplicirano :)Nama je prvic ratalo v prvo, ampak je slo za zadrzani splav (ni bilo utripa), potem pa sva rabila 4 cikle, da je uspelo. In se mi je ze cisto mesalo, tako da vsa cas_t vam, ki to prezivljate vec casa ... IZVIRNO SPOROČILO: JackieO IZVIRNO SPOROČILO: isla13 Jaz sem imela tudi te plus minus trakce, pa mi niso nikoli pokazali pozitivno - vedno samo rahle crtice, pa sem ocitno vseeno imela ovulacijo, ker sem zanosila. Sem odkrila apliakcijo premom, s katero slikas testke in ti potem pokaze al je "low - high - peak", tisti dan, ko je bila vrednost najvisja (po kriteriju pa se vedno low) , sem imela po moje ovulacijo - Sem si zraven vsega merila se bazalno temperaturo - vsako jutro, z navadnim alkoholnim termometeom in vpisovala v isto aplikacijo. Je pa pri bazalni fajn, ker tocno ves, kdaj bos dobil menstruacijo - ce po 14-15 dnevih pade temperatura bo M, pri meni je po 14 dnevih ostala povisana (nad 36.6) in sem potem testirala. Srecnp vsem. 🌈 IZVIRNO SPOROČILO: JackieO Teste sem narocila prek plus-minus strani, neki podobnega. So trakci, pomoje bi blo boljse, ce bi vzela digitalne. 🤔 Mogoce naslednji mesec. 😇 Js sm bla vedno prepricana, da mi aplikacija racuna pravilno O dneve, glede na cikle, zdej pa ne vem vec. Najbrz se bo treba nehat obremenjevat s tem ampak ce je tako tezkoo. 😞 Isla13 hvala za "tolazbo". Sem se kar malo potolazila. 😊 Mal denarja, mal muske pravijo. 😉 V katerem poskusu je pa vama uspelo?
|
|
|
|