Lucy91 -> RE: || pricakujemo julija (29.7.2020 16:59:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 IZVIRNO SPOROČILO: Lucy91 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 IZVIRNO SPOROČILO: Lucy91 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 Midva sva pa ravno z dopusta prisla, zdaj pa cakanje 😂. Ampak tako nic ne bo. Sem ze napihnjena tako da se pripravlja da pride. Ne bom rabla nic testa delat🙄😂 Hmm, js tega v zvezi z napihnjenostjo ne stekam.. A pol zmeri pride, ce si napihnjena al kaj? Js tudi opazam, da sem malcek, ma ne bi zdej kar vrgla puske v koruzo... Ma ne vem, nekatere cutijo napihnjenost v obeh primerih. Jaz pa takrat ko je prvic uspelo, nisem bla napihnjena pa tudi prsi so me dosti manj bolele kot me obicajno pred M. No zdaj po splavu me pa pri prvi M niso nic bolele prsi in tudi krcev nisem imela, napihnjena sem bla pa kot balon😂. Tak da niti vec ne vem kaj pricakovat od vseh teh znakov😀. Kdaj pa bi mogla ti dobit M? Sva menda nekje blizu z datumi. Jaz v soboto, 1... Aha, tako je to.. Tako je, blizu sva z datumi.. Js bi mogla M dobit 2.8.,tako sa drzim reeees pesti da je ne bo.. Ne vem pa kaj naj bi pomenili tile "krcki" ki jih cutim,upam da ni psiholosko povezano 🤦♀️ Krce sem pa jaz imela, takrat ko je uspelo. No ampak tudi obicajno pred M tako da sem itak mislila da ni uspelo. Meni se obicajno kaze kaksne dva dni prej ze, tako da jutri bi se pocasi ze moglo kaj zacet. Malo se zdrziva, pa bo vse jasno😀Foxy_foxy se vedno upam zate da ne bo M, ce pa bo, pa naj pride cimprej, da bos bolj sproscena na dopustu in da greta cimprej v nov krog. Ja, res je.. Foxy, tudi js se pridružujem zeljam Anonimne 💪🤞😊
|
|
|
|