BeautifulButterfly
|
Punce se spomnite, da sem pisala, da me spremlja neka bolečina v maternici? No nekaj ni vredu. Dobila sem rdeče-rjav izcedek (včeraj zvečer), skoraj me je kap . Danes kličem v moj ZD ampak pri moj G piše, da je 2 tedna ne bo, danes je zadnji dan odsotnosti, dela spet v ponedeljek. Vsi, ki naj bi jo nadomeščali, pa NE dvignejo telefona. Bojim se, da bo SS. Umiram z vsakim vdihom, izdihom, izdihom in čakam, kaj bo dal prinesel. Vsem želim vso srečo še naprej in upam, da bom naslednji teden sporočila eno lepo novico, da sva še z vami in ne, da se je tokrat pot tu za naju končala. Danes sem seveda naredila še en test in ja, še kaže pozitivno, logično, samo da sem se malo pomirila, ampak to še ne pomeni, da se vse že zaključuje. Sem naredila zato, da se prepričam, da se mi prejšnjič ni bledlo a sva res videla II. Še primerjala sem oba pozitivna testa in nevem, mogoče solzne oči, hormoni, živčna, utrip na 500, ampak se mi zdi, da je danes črtica bolj bleda kot zadnjič, kar spet ne kaže dobro. Bom nehala pisat. Lepo se imejte.