puncka.
|
Hehe ma upam, da bom. Bomo videli :) evo mwne s pregleda. Z malima dvema je vse ok. Rasteta se vedno po svoji krivulji in sta velika ubistvu za enojcke. En je 1300gr, drugi pa 1200gr. Na glavo ni obrnjen niti eden 😂😂😂en je na ritko, drugi precno.. Tako, da sploh nism imela prav in nimam pojma kaj delata v trebuhu. Sta pa spet drugace kakor sta bila 3 tedne nazaj, tako da je se vse mogoce 🤪 Naslednjic mi vzame bris za streptokok, ker je rekla, da pri dvojckih prej vzamejo.. Bom pa v 33.tednu. Glede poroda sva malo govorili in pravi, da ce bo tako, bi bil carski kar pri njej. Edino ce bi se kaj prej samo zacelo je pa potem pac carski pa je tisti zdravnik ko pac je takrat prisoten. Glede naravnega poroda pa ona priporoca epiduralno v vsakem primeru.. A si ti pogumen al ne.. Ker ko se prvi porodi, ce morajo drugega kaj obracat je to nenujna bolecina in raje dajo epiduralno, da ne cutis tega. Pa tudi jim je pol ce bi slucajno moral biti urgenti CR lazje, ker imajo kanal ze vstavljen. Tako, da izgleda, da bom drugic vzela epiduralno, ce bo porod naraven. Ampak je se kar nekaj casa za se to odlocit :) Ja meni ginekologinja skozi govori, da ker sem visoka je to idealno za dvojcke. Tudi boke mam ze sicer sirse.. Imam pa obcutek, da se mi zdaj prav sirijo se bolj. Ponoci me tako bolijo, da se sploh neznam pravilno naštimat za spanje, da me ne boli. Do Po imam ce ne 30min..ce je sila, je lahko tudi prej.. Ker je itak sama AC 😋Ja sej jaz racunam, da ce se bo vse zacelo naravno, da bom kar hitro rodila. Telo je tudi ze enx to slo skozi, pa ima po moje neki spomin, da ve kaj pa kako more. No ma bomo videli. Ti pa imas jutri pregled, je tako? Ja rutina je itak super, da si jo ustvaris. Ampak meni pri eni jo je uspelo komaj nekje pri 3mesecih uvest.. Sklepam, da bo enako pri teh dveh, ce se bom potrudla. Je pa res tezje, ker oba istocasno hranit(dojit) bo kar izziv.. Pa kopat.. Sej po moje ce sta na AM je lazje..naredis pac 2 flaski namesto 1. Kopala pa jaz bi ju vsak drugi dan. Oz vsak dan ampak enx enega, enx drugega.. Bomo videli no.. Kako vroce bo in kako hitro jima bo popek odpadu 😊
|