puncka.
|
Ojoj jaz za to preeklamsijo sploh ne vem kaj je. Po moje manj ko beres forume ali karkoli boljse je. Jaz sem prvic ko sem zvedla za enojajcna dvojcka sla vse mogoce raziskat po netu in sem imela tako pokvarjen dan, da mi je bilo prav slabo od straha. Sem si pol rekla da ne berem vec nic, razen tega foruma, to kar si trenutno pisemo in to je to. Se lahko hitro zamoris s stvarmi, ki jih ubistvu pol sploh dozivis ne. Jaz se drzim tega, da ko do problema pride, pol resujes naprej :) Mi je pa glede TTTS na nuhalni razlozil Pušenjak, da pride v 10% nosecnosti (kar se meni ne zdi veliko, ker je moj kozarec vesno napol poln.. Vecni optimist😂) in da te potem posljejo na operacijo v avstrijo in pozgejo zilice v popokovini med plodoma, da ima potem vsak svojo popkovino. In da je potem vse OK. Tako sem ga jau razumela, nisem pa potem naprej raziskovala kako pa kaj.. Sem si rekla, da bo vse OK ze tako in tako in da ne bom o tem sploh vec razmisljala. Zdaj do 25 tedna je blo vedno hvala bogu vse OK in bo tako ostalo. Ne sej potrpelo se bo itak vse. Ampak je pa res, da ne vidim razloga, za dodatne teste. Ko mi bodo naredili test bom ze 27 teden, potem dokler me dajo na diabetolosko, ce bo treba bo se par tednov slo mimo in pol bomo ze skoraj proti koncu. Na koncu bo vec stresa kakor pomoci. Ampak bomo preziveli :) En od razlogov, da v prvo nisem zelela EA je tudi ta, da lahko kaj s tisto iglo zgresijo in potem so se kaksne posledice. Saj stisnes zobe, malo potrpis pa gre mimo. Bolecino itak hitro pozabis :) Ma mi smo se zadnjic glih pogovarjali, da na obali niso potrdili novega primera korone ze od 23.aprila..tako,da to je kar neki casa nazaj. Tudi kar vidim kdaj na porocilih je, da je mogoce 1 ali pa 2 nova primera. Tako, da izgleda, da se umirja stanje.Mi druzimo se zaenkrat se ne na veliko. Smo pa bli ze npr na obisku pri prijateljih pa se druzili zunaj, pa tudi tamala se je videla s svojo prijateljico na igriscu. Res nisi vec pameten kaj pa kako.
|