puncka.
|
Evo na pregledu je bilo super. Vse odlicno. MV zaprt in dolg ko ponedeljek, tamaladva zrastla primernl za tedne, ceprav je med njima 15% razlike, ampak je rekla, da je to cisto odvisno od meritev, da naj se ne sekiram.. Tako da jo bom poslusala😊 sem se kar bala kako pa kaj bo, ker je bilo tako te tedne nazaj, da nisem nic pocivala.. Pa je vse vec koz super :) zdaj je rekla, da je vodilni z glavico navzdol in da bi lahko rodila naravno.. Tako da to se lahko spreminja iz dneva v dan.. Ima tudi tvoj se casa, da se obrne in da rodis naravno.. Si pa rekla pravilno.. Bo kar bo itak bodo poskrbeli za nas v vsakem primeru 😊 se pa strinjam.. Tudi jaz ne bi rodila in silila naravno ce pac ne bi slo.. 😉 Pregled imam tocno cez 3 tedne, ker je vse ok in imam takrat tudi OOTG, ker ga pri moji ginekologinji delajo v vsakem primeru.. Tudi ce ga drugje ne.. Bom sicer v 27tednu,ampak je rekla da je za pregled cas do 28. Bi pa mogla bit tudi cepljena ker sem RHd -, ampak ne vem kako bo.. Nisem je tocno razumela, pravi da ne cepijo vse ampak samo tiste, ki imajo plod, ki je negativen.. Ampak sploh ne vem kako to preverijo.. 🤔🤔 Pa rekla je, da naj bi zdaj vse nosecnice bile cepljene proti oslovskemu kaslju.. To mi sploh ni jasno zakaj, ker prvic nisem bila.. In je kao cepljenje brezplacno, ne pa obvezno.. Si morem malo prebrat o tem, ampak naceloma jaz kar ni obvezno ne bi cepila. Ne otrocke ne sebe. Sta se pa malo zamenjala.. Zdaj je tisti, ki je bil na levi desni in obratno.. Tako da sploh nima veze kateri me zdaj bolj brca 😂😂😂 smo klicali desnega po imenu, ker je bil ta bolj navihan, pa vidim da smo se usteli haha😂😂Jaz tudi prvic nisem imela porodnega nacrta.. Tudi zdaj ga ne bom, ker veliko stvari lahko nacrtujes.. Se pa potem zgodi po svoje.. Moj nacrt je bit cimbolj sproscen in skoraj do zadnjega doma.. pa ce gre naravno ok, ce ne pa varno spravit te dojencke na svet.. Haha tako, da mislim da tak nacrt ima vsaka.. In ce je to nacrt, pol lahko recem, da ga imam 😊😊Smo pa vceraj kupili par vecjih stvari.. Vozicek, lupinici, posteljico, jogi.. In je vse super.. Najbolj sem navdusena nad vozickom.. Res je super in vreden denarja.. No sej ocenla ga bom najbolj ko ga bom uporabljala.. Ampak na prvi pogled je super! Je rabljen, sem 3 lastnica.. In je se vedno skoraj kot nov.. Malo so kolesa obrabljena in spodaj tista kosara za stvari zbledela od sonca.. Ampak to me sploh ne zanima.. Je super okreten in se zlozi kae na majhno.. :) moja tamala je bla cist navudsena in ga vozila okoli😂😂 Ti si ok? Kdaj imas sploh tocno pregled?
|