puncka. -> RE: Težave v nosečnosti (3.6.2020 17:12:42)
|
Ojoj ja jaz na 140 postelji ne vem kako bi zdrzala. Rabim kar veliko prostora za spati, se posebej zdaj. Pa moja tamala je bila po celi postelji ko je zraven nas spala. Zdaj pa je omejena na svojo posteljico in se tako ful boljse naspim. Ceprav zdaj opazam ze par dni, da me boki bolijo ko lezim. Nevem zakaj, imamo obcutek kot, da se vse siri. 🤔🤔 Ja res ti je super, da bos vse oblekice lahko uporabila se enkrat, pa se nekaj lahko dokupis kar ti je vsec, ker rabis duplo😊 kdaj pa je rojena tvoja hcerka? Moja je glih poleti.. Pa bi super prisli njeni bodiji, sam kaj ko so vsi roza 🤦♀️No sej na zacetku bomo itak to prakticirali. Jaz zadaj skupaj z dvema oteokoma, en otrok pa spredaj z mojim. Se bomo tako prilagodili, pol pa kupli vecji avto. No na testu sem bila. So me preluknjali 8x,da sem bila cela marogasta na koncu. So mi pa vzeli kri iz prsta, ker so mi vse zile popokale 😫 pa se sladkorno so mi ugotovili. Tako, da zdaj cakam naprej navodila z diabeticne. Mi pa ni problem se drzat zdrave prehrane, ker mi pase. Plus ze dolgo se ukvarjam s tem, kaj jesti in kaj ne, da je najboljse za telo, tako da sem bila kar presenecena, ko so mi ugotovili sladkorno. Ampak bomo ze. Zgleda so mi hormoni cisto zmesali procese v telesu 🤦♀️🤔 Ti se OK pocutis?
|
|
|
|