puncka. -> RE: Težave v nosečnosti (24.8.2020 8:24:11)
|
Hvala 😊 ja oba sta vredu. Rodila sta se z super tezo, tudi zlatenice ni imel noben. Edino sesalnega refleksa nista imela, pa smo se hranli na flaso. Si crpam svoje mleko in jima dajem po flasi. Zdaj smo nasli nek ritem, se zbujata na 3 urce, vcasih ponoci 4 in nam je tako super 😊 sicer danes sta imela ponoci kar zur, ampak drugace sta pa ekstra pridna! 💙 Porod je bil tak ko bi si ga lahko samo zelela. Vse je potekalo super, ceprav so na zacetku mislili, da bom mogla imet CR, ker se je en od dvojckov obrnil na ritko in je nogico dal pred glavo vodilnega dvojcka. Ko so vidli, da je v porodni kanal sla prva glavica je slo potem vse odlicno. Res lepa izkusnja, pa se EA sem vzela. Cutila sem vse, samo bolecine ne. Nasa tavelika ju je lepo sprejela. Ni ljubusumna na njiju, samo v primeru ko pridejo none k nam, ker se kdaj res cudno obnasajo. Itak dojencki so OH in sploh njo pa kdaj kaj nakricijo brezveze. Je pa res skrbna sestrica in mi dosti pomaga 🥰 Drugace vi ste ze imeli sistematski? Sta se dosti poredili?
|
|
|
|