Štajerka90
|
Ojla septembrke :) naj se še jaz javim in pridružim vaši skupinici, sem tudi sama septembrka in pričakujeva septembra, tako da bo to najlepše darilo za moj letošnji rojstni dan ;) kako ste? malo sem preletela vaše debate in čestitke vsem bodočim mamicam, mislim da nam tole nosečniško obdobje kljub karanteni in generalno gledano ponuja same lepe stvari (pustimo vse neprijetne znake, ki jih male bibe in bauci v naših trebuščkih prinesejo s seboj) ;) sama sem prvič noseča in neizmerno uživam v tem času, delam od doma, pregledi so vsi ok, tudi glede počutja nimam kaj za jamrati ... najin mali baucek lepo in pridno raste in upam da tako tudi ostane ;) tudi mi2 nisma še nič šla po trgivnah za opremo, sem se pa po raznih spletnih trgovinah in straneh že zaljubila v kakšne stvari - glede cotk morem podeliti z vami, da sem lih prejšnji teden prejela naročilo iz PatPat.com, majo res luštne stvari, cene so ugodne pa material je tudi fajni (bombažek) dopust sma planirala konec junija - začetek julija, pa tudi ne veva ali bova šla, odvisno od situacije je pa res da tudi če ne bova šla, meni osebno ne bo nobene panike :) imam že tudi lep trebušček, sem v 22 tednu in mi je čisto fajn doma, pa sprehodi okrog bajte po bregih s kosmatinecem med zelenjem so pravi zen :) me pa zanima, če že kaj razmišltae o porodu? kam, katera porodnišnica in kako bo? mene je kar malo strah, ampak tak tisti normalni, pozitivni strah, ko ne veš kak bo in v kakšni meri bom čutla bolečine ... me zanima, ker vem da za nekatere to ni prva nosečnost, če je v drugo/tretje kaj lažje, ko imaš pol neko osnovno predstavo? :) drugače pa lepo bodite, čuvajte se (in vaše male bibe/bauceke) in se tipkamo :)
|