Bajsironka
|
Pozdravljena. Glede lakiranja nohtov je čisto odvisno, koga boš vprašala. 😁 Načeloma ti bodo kakšni zdravstveniki rekli, da si ne smeš lakirat nohtov ali barvat las, da moraš uporabljati samo naravne deodorante, pa jesti moraš samo doma pridelano hrano, nič predelanega, pa dihaš lahko samo zrak z dežele in čim dlje od mestnih ulic, ker tam je zrak pač najslabši... 🤯 Ker vse ostalo zelo vpliva na razvoj otroka in bo en kup stvari narobe z njim, če boš živela tako, kot si do sedaj brez nekih pretiravanj v katerokoli smer. 😁 Ko se bo otrok rodil, boš morala spet paziti, da unim razvojnim ne govoriš, da imaš počivalnik pa nosilko pa kaj vem kaj še, ker te bodo baje totalno nadrle, da je vse to narobe. 🙂 Ampak če skrbiš za družino in vsaj malo zase in lahko gres brez strahu na wc ali skuhas kosilo... Bom pa res uporabila počivalnik in mislim, da s tem ne bom pohabila svojega otroka. Stara sem 40 let, prvič sem noseča, vedno sem bila športno aktivna (nisem pretiravala, nisem športni fanatik) - ples, fitnes, hribi... Zdaj še vedno plešem, hodim na jogo za nosečnice, sprehajam psa... In vsak dan lezem peš v 4. nadstropje parkrat na dan, ker nimamo lifta. 🙈 Lakiram si nohte, barvam si lase, trenutno mi ful paše cuker, v začetku nosečnosti pa sem na polno napadala mleko. 😁 Otročka sem začutila nekje med 17. in 18. tednom in od takrat najbolj brca okoli 23. ure. 😁 Do sedaj sem se zredila dobrih 5 kil, česar ginekologinja ni komentirala, kot da bi bilo kaj narobe. Sem v 23. tednu in do sedaj moja nosečnost poteka čisto po šolsko, nobene slabosti na začetku, otrok se razvija normalno, kar je potrdila tudi včerajšnja morfologija. Vse česar se držim, je, da ne pretiravam v nobeno smer in upoštevam besede prijateljice, ki je babica, da naj poslušam svoje telo in mi bo samo povedalo, kdaj je česa preveč. Tako da samo zdravo mero razuma s čim manj kompliciranja in obremenjevanja in bomo vse pripeljale in sfajtale naše nosečnosti uspešno do konca. 💪 Uživajte s svojimi brcajočimi kobacajčki. 🥰
|