Srečka138 -> RE: Spontani splav 2020 (4.3.2020 11:00:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nektarinca Zdravo. Jaz sem v podobnem stanju trenutno. Prvi pregled sem imela v 7t. Vse bilo bp. Vceraj sem imela 2.pregled, zacel se mi je 10t. In ni bilo bitje srcka. Rekla je da je pred nekaj dnevi umrl, kromosomska napaka ali nekaj. Po enem letu truda, nama je zdaj prvic uspelo zanositi. Tl je bila moja prva nosecnost. Jutri grem v UKC na prekinitev nosecnosti. Znake mam se vedno iste kot prej, spikanje, spananje v trebuhu, se slabosti so ble do predvceraj, pa tudi prsi me se vedno bolijo. Je pa bil otrok zelo zazeljen, saj si ga ze dolgo zeliva. Zal nam tokrat ni bilo namenjeno. Krvavela nisem nobenkrat nic. Ni bilo nobenih znakov, da bi bilo kaj narobe. Bruhat sem nehala ze prej, ko se je otrocek bil ziv. IZVIRNO SPOROČILO: Sneezka Pozdravljene vse skupaj. Tudi jaz sem v ponedeljek doživela šok. Imela sem prvi pregled pri G. Ampak ni bilo srčka. Bila sem 9t3dni. Plod pa je bil velik za 7t. Imela sem samo enkrat čist malo rjavega izcedka drugače pa nič. Včeraj sem bila v bolnici. Dobila sem tabletko za prekinitev nosečnosti. Jutri pa grem nazaj da dobim vaginalne tablete za dokončanje splava. Zdaj imam precej močne krče in rahlo krvavite oz bolj rjavi izcedek.Tudi meni ni jasno zakaj je do tega prišlo. Je pa moja prva nosečnost. G mi je rekla da je verjetno prišlo do kromosomske napake in se otroček ni pravilno razvijal. Mi je pa G rekla da 2 do 3 menstruacije počakat pred novo zanositvijo. Kontrolo pa imam čez dva tedna da pogleda če se je vse sčistilo. Pozdravljena, zal mi je da se je koncalo. To je nekaj najhujsega kar lahko zenska dozivi, ampak nimamo kaj, taksna je narava. Zelim ti da "splav" poteka z cim manj bolecinami. Vem da ti je hudo, zato si pusti zalovati, zjokaj se. Ce bos rabila kaksno pomoc se lahko obrnes na nas. Drugace pa ti zelim veliko srece pri ponovni zanositvi.
|
|
|
|