Avgust 2020
|
Pozdravljene. Ja, dnevi res hitro tečejo; me je na zadnjem pregledu skoraj "vrglo na rit" ko mi je ginekologinja začela pisati napotnico za porodnišnico. PDP imam sicer 28. 8. 2020. Torbe za porodnišnico pa tudi še nimam pripravljene. Se mi zdi, da je nekako še dovolj časa in upam, da me kaj ne preseneti. Z možem ta teden obiskujeva tudi skrajšano šolo za starše. Stvari za imam v glavnem že nakupljene a jih še nimam kam postavit ker me verjetno čaka še beljenje sobe. Smo pa malo na tesnem s prostorom, ker živimo doma skupaj tri generacije; selitev na svoje pa v dani situaciji žal ne pride v poštev. Počutim se zaenkrat OK, razen bolečin v križu, ki pa so do neke mere tudi posledica predhodne poškodbe vretenc. Razmišljam, da bi se vsaj za nekaj tednov pridružila skupinski vadbi za nosečnice. Nama so všeč naslednja imena: Ana, Klara, Lucija, Deva, Mila, Mija, Anika, Dora, Nika, Ema, Zala, Ajda, Manja/Manca, Hana, Maja, Ava, Deja, Taja za punčke in Marcel, Niko, Samo, David, Tine, Lev, Vid, Matija, Žan, Bine, Ambrož, David, Gal, Gašper, Jan, Luka, Matevž, Teo, Tim, Urban, Žan za fantke. Upam, da sem kaj pomagala.
|