LoniRR -> RE: Avgustovčki 2020 (12.12.2019 14:16:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: želimo*si*ga Dekleta, sprva iskrene čestitkeee vseeem :) Ker ste še popolnoma "sveže" (le nekaj tednov noseče), me zanima, ali se vam je dozdevalo, da vam bo tokrat uspelo? Ste imeli kakršnekoli znake že pred izostankom [sm=hudicek1.gif] ? Sedaj, ko je čakanje za vami, lahko morda objektivno ocenite, kaj so bili tisti res pravi znaki, ki so bili dejansko drugačni (in ne tisti namišljeni, ki se jih me, ki še čakamo plusek, rade domišljamo)..:) Hvala za vaše izkušnje in še enkrat čestitke prav vsaki posebej :) Tezko se je po tem ravnati ker je vsaka nosecnost drugacna. Verjetno ze dlje casa cakas in ti bo to v pomoc ampak ni to pravilo da bo pri tebi isto. Jst sm ksn teden po ovulaciji imela 2 dni slabosti in takrat sem zacutila da je to to. Glede izostanka mentruacije sem sama tezko sklepala, ker dojim in sem komaj septembra dobila prvo menstruacijo od prejsnje zanositve. Prav tako nimam bolecih prsi. Prakticno bojo znaki se prisli. Obcasno me spika v jajcnikih in hrbtu, voham na kilometer 🙈 in pa zgaga po ocvrti hrani (s katero nimam nikoli tezav) . Hm glede apetita ga imam manj, vendar se bo to verjetno se hitro spremenilo 🤔. Upam da sem ti kaj pomagala in da cimhitreje zagledas plusek 😉
|
|
|
|