MacB
|
Pišuka, koga morm pretepst, ker nisem dobil maila, da si punce pišete kle? Metka, 2 uri ga pustiš z njima? Bogi revež. Jaz sem bil 1 uro sam z njim, pa sem bil bolj spočit fizično in psihično po tekmi kot z malim. Noro, koliko energije to pije. Ko gledaš, kako se mrda skoz in kolk hrane gre v njega, si sam rečeš uno - kam, mudel In ko včasih vstanem, si prou mislim, fak prestar sm že za to Pol pa na koncu moja, hočem 3 otroke. Kar se tiče tvojga prostga časa, je pr moji isto in še to je preveč Mi gremo ziher na dopust, če bo cepljenje, bo isto pač Slovenija. V terme gremo na bone, samo če bo bazen seveda odprt, v nasprotnem gremo nekam, kjer je veliko sprehajalnih poti, mali je noro rad zunaj. Ni važno če je zunaj -5 ali +20, on hoče bit zunaj. Moja gre ven včasih tudi 2x oz. odkar je na kašicah, damo kar lepo v termovko in smo zunaj tudi po 4-5 ur. Tako da ko sem frej, sem juhu zunaj, ko pa delam pa delam 12 ur. Zadnjič cele 3 dni nisem prišel do tvja, rekord. hope, mi smo skoz zbujeni, vaš je očitno priden, da si bla v zimskem spancu dost časa v stolčku? a ni tak, da ne sme, dokler ne sedi sam? Saj naš tudi sedi, ampak toliko da poje in potem raje v naročje kot pri stolčku. Je pa noro rad v stolčku ja, okoli stolčka pa ogromno stvari, ker vse dol zmeče z mize naša tudi dobila m, pa še to bol švoh...je pa isto jamrala, kak luksuz je biu, ko ji pa rečem, da jo lah rešim do vsaj 40ga leta tega pa rata sitna. Pa tak simpl rešitev obstaja za odstranitev m Mi našemu ne dajemo čokolina, to je sam cukr. Bo imel cukra v lajfu več kot dost, tako da bo že zdržu še vsaj 2-3 mesece. Naša mu daje mandljevo mleko, ki ga sama nardi. Kupuje mu v dmu neke jogurtke (kokosov ali ovsenov) , sem probal pa je totalno zanič, ker so brez cukra, a mu doda domače maline, borovnice ali pa kakšen mango, jabolko in hruško, sploh hruške obožuje. Skuto je tudi že probal, mleka še ne. Pa vedno mu damo zjutraj kaj novega, da vidimo če ima čez dan kakšno reakcijo. Naš je tudi na oblekicah za 12 mesecev. Čeprav ima dobrih 8 mesecev.
|