MacB
|
Kako vam rata, da spijo toliko skupaj? Naš se zbuja na 2-3 ure čez noč, čez dan pa zna tudi bit pokonci 2 uri, pa potem 1 uro spati. Trenutno je najbolj nor na črno bele kartice (sprva jih je moja nekaj narisala, zaj ma tudi ene kupljene preko migeca), črni luster v dnevni in dva modra balončka pri previjalni. Izjemno rad je nagec (prve tedne bognedaj, da bi bil), pa veliko se smeji in se "pogovarja" z nami. Dude ne mara preveč, čeprav ko je tečkan in zelo zaspan, si olajša prehod v spanje z njo, a jo hitro izpljune. Je najina prelepa brcika, ki jo obožujema. Jaz komaj čakam, da pridem iz službe, me tudi druge stvari niti ne zanimajo (tv, računalnik), ker upam da je buden, da ga bom lahko takoj vzel v roke. V glavnem, uživamo. Smo pa opazili, da tudi ko se zbudi in joče, da če ga pocrkljamo, da potem podaljša spanec za eno uro. Torej ni nujno, da se ga da na joško. Razmišljava, da bi plačala obisk ene tete, ki bi nama pokazala pravilen handling, ker sumiva, da nekaj delava narobe glede na to, da ko je na boku, glavo daje nazaj. Pa upava, da malce mine ta vročina.
|