|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julcki2020
10.6.2020 21:26:52   
Bozicka
Kolk se vam vsem dogaja in imate super rezultate. Jst imam pregled sele naslednji teden, in res upam da bo nas 👶 zrastel sedaj ko toliko pocivam. Res imate vsi veliko pregledov, jst niti ne. Sedaj sem 34 teden 2/7. Ampak glede na to kako je mali zivahen v trebuhu, mislim in seveda upam da se mu godi prav super in naj se mi nikamor ne mudi😂😂😂. Se mesec in 10 dni do pdp ampak bomo pa videli ce nebo kaj prej.

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 851
10.6.2020 21:49:20   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: MacB

Uf ste se razpisale, dogaja dogaja user posted image

Tak pa smo včeraj zakorakali v 36. teden, v torek ko bo 37. teden pa nas čaka prvi ctg. Gre zdaj kar hitro vse skupaj, poslušali smo predavanja o porodu, tak da bo verjetno kar epiduralna padla.
Mamica se počuti okej, pozna se da je bušček večji in da težje zmore marsikaj, a vseeno hodi na pilates za nosečke...uživa v tem. Sem kar presenečen in seveda vesel, da je nosečk, ki hodijo na pilates, kar dosti.

Hope, pri nas drugače nič novega, mali uživa v mama hotel user posted image naj zdrži do 20.6., pol sem pa do pdpja skoz doma pa lahko pride kadarkoli v tem času user posted image a tak praviš, da že mali probava tvoje živčke user posted image drugače si pa naju prehitela pri ctgju, mi imamo 16.6. user posted image celo nosečnost si capljala za nama, zj pa si se tak grdo uštulila user posted image najin isto še bolj razgraja se mi zdi, res je ful živahen.

nata12, mi gremo v LJ, pa mislim da nobena druga tukaj gor ni za Postojno, ker kolikor se mi zdi so večinoma dolenjska, gorenjska ali LJ z okolico, tudi kakšna štajerka vmes. Vaši konci pa si ti edina, vsaj kolikor vem. Pa govorim za te najbolj aktivne. Javi v nedeljo za ctg user posted image

srečka user posted image najbolj pomembno od vsega je, da si sprosščena, da probaš le uživati zdaj v tem trenutku. Vem, lahko biti pameten, težje to narediti...priznam, da sem sam presenečen nad mojo, kako zelo sproščena nosečka je, tako zelo rad jo gledam tako, da bi jo najraje za vedno mel kot nosečko, čeprav po drugi strani je toliko stresnih zadev okoli vas nosečk, da vseeno zna bit hitro "****". Iz izkušenj mojih sodelavcev in prijateljev je tak da takoj ko so se sprostili je bilo vse drugače. Mogoče je pri tebi krivo to, da si v podzavesti še vedno nesproščena (kar je sicer razumljivo glede na vse). Kot je rekla sladkosnedek, hormončki so eni taki občutljivčki, ki takoj trznejo na spremembe. Ne bi pa smel noben tega nikoli v življenju občutit, doživet. user posted image ti se kar pridno javljal, boš za vedno julijček, mogoče pa telo štrajka, da čaka na september/oktober, da boš spet julijček user posted image

sladkosnedek, očitno ima vsaka res različne nosečnosti in vsak G različne izkušnje in eni dajo več eni manj. Naša je hodila celo nosečnost na 1 mesec (izjema prvo tromesečje), zdaj je prvič, da gre že po 14 dneh. Vrt je terapija ja, moja tudi rada tja zahaja, sem pa že rekel, da nasljednjič ko bo akcija za drugega, da moram preračunat, da bo tak da ne bo dela z vrtom, ker sem jaz zdaj tisti, ki sem ga fasal user posted image meni je pa vrt stres user posted image user posted image

Super metka, sam da sta pridna, res dobro da sta oba tam tam user posted image sem pa iskreno pričakoval, da boš ti imela bolj pogosto preglede zaj na koncu, glede na to da sta dva, placa pa tam lih ni na pretek..uf 41/42, kako zgleda tak bušček user posted image

Hvala za te besede ❤❤ 

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 852
10.6.2020 22:02:13   
Bozicka
Srecka, prebolevanje take tezke stvari je popolnoma individualna stvar in jo vsaka dozivlja drugace. Popolnoma vso pravico imas do vseh custev katere gojis. Pa naj bo to zalost, razocaranje, zavist. To je popolnoma naravno. Verjemi, da tocno vem kaj cutis, zal sem bila tam in zal ne samo enkrat. Vem pa, da bo prisel enkrat tudi tvoj trenutek in bos na to preizkusnjo gledala tudi iz pozitive, v smislu, sem mocnejsa, zmorem in uspelo nama bo. Enkrat sem prebrala na nekfm forumu ko je dr Pusnjak ( ali kar koli ze je) napisal, zenska ki je zmozna zanosit, bo tudi donosila. Meni je ta stavek ogromno pomagal in vlil upanje. Naj se tebi. Objem P

(odgovor članu Srečka138)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.6.2020 9:05:31   
MacB
Bozicka, verjemi, da ko si enkrat 35-36 teden, gre zelo hitro. Midva nekak ne dojameva, da se dejansko šteje le še v tednih oz dnevih...in je super...si misliš, končno user posted image

Metka, jaz bi vseeno na tvojem mestu vzel kakšne prigrizke, ker nikoli ne veš. Mogoče boš mela takšen pregled, da boš morala bit na tešče, kokr sm reku, vsaka ma drugače. Je pa bla tako zelo zadovoljna z osebjem, da bi najraje šla tja rodit, če bi blo to možnuser posted image

hope, se tamau mau heca s teboj? user posted image

veselje je očitno polno zasedenauser posted image verjetno gredo danes domov al so šli pa včeraj.

< Sporočilo je popravil MacB -- 11.6.2020 9:06:36 >

(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
11.6.2020 9:16:56   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: Bozicka

Srecka, prebolevanje take tezke stvari je popolnoma individualna stvar in jo vsaka dozivlja drugace. Popolnoma vso pravico imas do vseh custev katere gojis. Pa naj bo to zalost, razocaranje, zavist. To je popolnoma naravno. Verjemi, da tocno vem kaj cutis, zal sem bila tam in zal ne samo enkrat. Vem pa, da bo prisel enkrat tudi tvoj trenutek in bos na to preizkusnjo gledala tudi iz pozitive, v smislu, sem mocnejsa, zmorem in uspelo nama bo. Enkrat sem prebrala na nekfm forumu ko je dr Pusnjak ( ali kar koli ze je) napisal, zenska ki je zmozna zanosit, bo tudi donosila. Meni je ta stavek ogromno pomagal in vlil upanje. Naj se tebi. Objem P

Se popolnoma strinjam s tabo. Pridejo dnevi ko mi je zelo tezko in bi najraje cas prevrtila nazaj, da bi nekaj spremenila, ampak zal to ni mogoce, treba se je sprijaznit s tem in ziveti naprej. Nekako se ne obtozujem vec zakaj se je to moralo zgodit ravno meni itd. saj sem dojela da tako ne bo nic bolje, kvecjem se slabse. Zdaj ko sem sama v tem pa opazam, slisim, da tega res ni tako malo kot sem mislila da je, ze v moji vasi so se nasle 3 zenske, ki so vsaj 1x ali 2x dozivele to. 😱 me zelo zalosti da toliko otrockov nehote zapusti ta svet. 

(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
11.6.2020 9:46:12   
Veselje123
Evo, še vam na hitro javim. Sem že napisala odgovor, pa je predolg in je zbrisala, zato vam napišem večkrat in po malem.

Torej, kar se tiče poroda. Trajal je 3 ure, dobila sem umetne popadke. Partner je ogromna podpora, vendar pa je prava babica zlata vredna. Glede na slabo izkušnjo, ki je traja en teden, je bila porodna izkušnja dobra! Babica mi je zelo pomagala pri predihavanju, mi dajala navodila, me spodbujala.. Ker sem jo dobro poslušala, je bil tudi porod super pa še nobene raztrganine nisem imela. Zdej umetni popadki so baje bolj boleči, na koncu mi je kr povečevala jakost 😂😂 Dobila SEM Spasmex in Dulsin. Zdej po njemu sem bila rahlo zadeta, da sem od plavala v svoj svet, bolečina je bila pa še vseeno huda. Ena babica mi je en dan prej povedala, naj se zavedam, da porod boli in naj si ne delam utvare. Je pa to edinstvena in edina pozitivna bolečina. In res pozabiš nanjo. Zdej jst vam vseeno svetujem epiduralno. Če grem slučajno še enkrat, jo definitivno vzamem. Po porodu mi par minut ni bilo nič jasno, potem pa me je zadelo. Res nekaj najlepšega, ko dobiš tako malo štručko v naročje 🥰 In svet je lepši in popoln in nič več ni pomembno... 

(odgovor članu Srečka138)
Neposredna povezava do sporočila: 856
11.6.2020 9:53:18   
Veselje123
V porodnišnici prve dni ni lahko. Naenkrat skrbiš za tako malo bitje, mene je bilo prav strah. Ampak se vsak dan skupaj učita in je lažje.. In čudovito 🥰

Mičkeno me je motilo, da je vsaka babica imela malce drugačne mnenje glede vsega in potem si že čisto zmešan, doma pa je vse lažje. Midve sva se zelo trudili in uspelo mi je, da polno dojim. Ker je nesonošena, je ključno, da pridobiva na teži, če ne bo dovolj, bova po posvetu dodali še dodatek. Aja, za torba za porodnišnico.. Pozanimajte se, če tam dobite dovolj vložkov. No, pri nas je bilo vsega neomejeno, prav tečnarili so, naj redno menjujem vložke. Če pa imate to omejeno, vzemite s seboj več. Tudi kakšno rezervno brisačo, ker kak dan je bil edino s tem problem... Če imate kakšno vprašanje, napišite. Še vam javim vmes, če se kaj spomnim. Pišem na hitro in nepovezano, ker sem na tesno s časom 😃In ja, vsem želim lepo porodno izkušnjo in da kmalu dobite svoje najlepše in čudovite štručke 💞 Res je lepo, nekaj najlepšega. Ne veš, da ti življenje lahko ponudi toliko ljubezni, dokler tega ne doživiš🥰

(odgovor članu Veselje123)
Neposredna povezava do sporočila: 857
11.6.2020 17:36:35   
hope2018
Juheeeeeeeejjjjj mi imamo zeee 3370g🙃🙃🙃🙃🙃😂😂😂🤪🤪🤪🤪Ni nic preverjala ce sem kaj odprta ali ne samo rekla je da sedaj do poroda ctg in to je to....joj tako sem ze nestrpnaa da sploh ne znam opisatii😂😂🤪🤪🤪 

(odgovor članu Veselje123)
Neposredna povezava do sporočila: 858
11.6.2020 18:19:08   
Metka234
Super Veselje, hvala za izkušnjo! Jaz ti kar zavidam, da je to vse že za tabo in ste tako lepo zalaufali v vsem. Samo uživajte! 😍

Hope super. Torej samo še čakaš na prave popadke in to je to. 💪 Ti boš vzela EA, sem že malo pozabila?

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 859
11.6.2020 19:04:53   
hope2018
Metka po vsej verjetnosti ne bom nic vzela... Razmisljala sem o ultivi ampaak itak jo lahko dobis samo ce je anestezist tam.... Tako da verjetno bom sla kar brez vsegaa pa kar bo bo.... 🤣🤣👀👀💪💪💪💪

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 860
11.6.2020 20:00:46   
MacB
Veselje hvala za opis pa upam da vsi skupaj lepo spite, da je vajina stručkica zdrava in pridna :)

hope, opa še malo pa bo, sicer pa si pogumna da boš šla kr brez vsega. Upam, da počivaš, ker moraš bit za kaj takega spočit... user posted image

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 861
11.6.2020 20:39:10   
Metka234
Jaz tudi ne mislim ze vnaprej se odlocit za ea ali ultivo. Bom videla kaj bodo jutri rekli no, ker enim kar odsvetujejo, ker potem lahko da nic ne cutis z ea in ni glih ok ko moras se drugega porodit. Mene bolj skrbi da prevec pocivam za tak napor kot je porod. Moras bit res ful fizicno pripravljen? Jaz sem na 0. 

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 862
12.6.2020 16:44:11   
Metka234
Evo, sem imela danes celodnevni tretma v lj. Urin/kri, posvet z anesteziologom v primeru, da bi morali opraviti cr, polno neke papirologije, uz, posvet z ginekologom, ctg ... Vse ok, edino pritisk mam malo na meji na pregledih, zato si moram merit doma 3x/dan, kjer so vrednosti se normalne. In v sredo imam spet kontrolo. Okrog dopolnjenega 37. tedna sprozijo ponavadi, kar je cez 14 dni. Probali bi naravno, pravijo da to je njim rutina pri dvojckih drugega za nogice potegnit, ker ze prvi naredi siroko pot. Tako da mi je fino da me bodo redno spremljali, ce bo kaj cudnega v sredo je rekel da me morda lahko tudi zadrzijo do poroda ali pa ne. Tako da počasi lahko kar odštevamo... 😊 Upam da vsaj se kaksen teden do dva zdrzimo. Danes so namerili enega cca 2700 g, drugega pa 2500 g. 

Je pa lj porodnisnica res ogromna, meni so se zdeli vsi zelo prijazni. Pred porodnisnico pa je cakalo vsaj 10 moskih zunaj. 

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 863
12.6.2020 17:45:20   
hope2018
Ooo supeeer metkaa da si zrihtala too...... Uff cez cca 2 tedna bos 37 teden lahk da bove takrat skupaj rojevali hahaha jaz imam cez natanko 2 tedna pdp... Hihihihi danes vstopila v 38 tedeen komaj cakaam ze ctg da vidim ce se kaj dogajaa....🤣🤣😂😂😂👀👀👀👀

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 864
12.6.2020 18:38:27   
Metka234
Jaaa mogoce bova skupaj finiširali, hehe. Meni je ctg risal neke hribčke in me je G vprasal ce cutim kaksne krce, pa sem vprasala kje naj bi kaj cutila, ce v trebuhu 🙈 Pa je samo napisal ne cuti krcev. Mogoce hodim odprta po svetu in s popadki, pa sploh ne vem 😳

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 865
12.6.2020 20:04:07   
hope2018
Hahahahahaha komaj cakaaaam v ponedeljek ctg..... Ker jaz pa resnicnoo imam ze dva dni obcuteeek nekee utezi tam spodaj kot da bi mi nekdo jo drzal narazen in potem da nekaj pritiskaa na dol.... Vglavneeem katastrofaaa ko grem na wc se ne upam napenjat za veliko potreboo ker imam obcutek kot da bo otrok ven padel... 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Pravi moj ko bi le bilo tako lahko brez bolecin hahahahahhaa..... Ampak jaa jaz imam tak obcuteek kaj bo pa ctg pokazal in ce me bo se spodaj pregledala bog ga vedi kaj bom slisala mogoc sem pa ze kar orng odprta pa. Me bodo kar zadrzali.... Hahaha nikoli se ne ve🤪🤪🤪🤪😬😬😬😬😬 ampak po drugi strani pa ne vrjamem da bi se to tolko cutlo ce bi bila odprta🙄🙄mogoce se pa ampak ne morem vedeti.... Bomo videli kaj bo v ponedeljek tako sem nestrona sem sinoci mojmu reklaa tok komaj cakam daa bom ocitno se cez rok zarad tega hahahaha😂😂😂😂😂👀👀👀👀👶👶👶👶👀👀👀👀

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 866
12.6.2020 20:51:27   
Metka234
Jaz tudi cutim ful pritisk navzdol, sploh ce dolgo stojim/hodim se mi zdi kot da bo kaj ven padlo. Ampak ne vem ce to kaj pomeni 😃 Pomojem je samo teža, skup mata že cca 5,2 kg, potem posteljica vsakega 1 kg, plodovnica nekaj takega ... Ah napenjat se pa tudi jaz ne smem, zato pijem magnezij in donat se vedno, da si nebi se kaksnih hemeroidov nakopala. Jaz sem tudi po eni strani neucakana, bi ju kar drug teden spoznala, samo rodit me nic ne vlece 😊

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 867
12.6.2020 22:05:59   
MacB
Hope ti kar vleči, da se vidimo v porodnišnici, metka ma itq dva in si bosta družbo delalauser posted image bo pa pestro nasljednji teden, v pon odpre hope sezono s ctgjem, mi v torek, metka v sredo (sicer ima to drugi ctg že, a vseeno). Danes sva šla na zadnjo večerjo v dvoje, tak da nasljednjič, ko bova kam šla, bo že najin princ poleg. Načeloma imava vse kar rabiva, samo še avto moramo kupit, imamo dva mala avta s tremi vrati in je nerodno potem malega nazaj dajat.

Metka, torej se ti je dopadlo v LJ? Je blo kaj vroče not? Gužva? Zunaj bomo očetje očitno meli žurko user posted image

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 868
13.6.2020 2:12:51   
Metka234
O super za zadnjo večerjo. In avto. 😊 Dobro zberite, če boste drugo leto slučajno že štirje 😉 Ja drug teden akcija s ctgji. Meni se ni zdela taka gužva, ker je itak ogrooomna stavba in milijon sob in milijon zaposlenih. Jaz sem bila sicer samo v pritličju in v 4. štuku. So pa prihajale zjutraj na sprejemu ženske na vse možne preglede - ena s popadki rodit, druga genske preiskave, pa amniocinteza, 6 dni cez rok, posvet za cr ... So se mi pa res vsi zdeli zelo prijazni, kar vprašaš povejo, pa tako no, sem kar dobila zaupanje, res vse sorte preverijo in izprašajo. Vroče meni notri ni bilo, imajo kar povsod okna odprta da je bil prepih. Ja to z očeti je pa res malo tako no. Jaz sploh ne vem, te pripelje in potem naj caka 24 ur, da ga poklicejo noter... Ker ko prides do aktivne faze lahko gre potem kar hitro in ce je dalec lahko se zamudi. No o tem in o obiskih nisem se nic sprasevala, bom mogoce drug teden.

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 869
13.6.2020 8:13:18   
hope2018
No jaz nimam trdega blata skor nikoli tudi ce ne pijem magnezij ceprav magnezij pije sedaj v nosecnosti predvsem zarad tega otrdevanja in krcev.... Aampak na splosno k se vsedem na skoljko ze ko lulaaam ne upam lulat ker imam obcutek da bo vse ven padlo.... Ma jaz mislim da se samo pripravlja in je v kaksnem kanalu hahahaha drugac paa sem kar skepticna da se ze kaj odpiram ker si to zelim pa vem da na koncu bom cez rok👀👀👀😂😂😂jejjj drug tedn kar opiramooo sezono ctgjev hahaha😂😂😂😂😬😬😬😬 komaj cakam novickeeeeee hahaha metka tudi mene neki ne vlece glih porodu po drugi strani pa tako komaj cakam pa naj se ze enkrat zacne da grem in da dam to cez.... 😂😂👀👀👶👶😝😝👶

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 870
13.6.2020 10:02:50   
MacB
haha saj zato pa gremo v nabavo večjega, ker bomo tega meli vsaj 10 let, naša pa računa na povečanje user posted image sam to je kar malo bedno čakat takole pred stavbo...kaj če bo res veliko ur trajalo preden pride do poroda...zna bit da bo naša izbira porodnišnice tudi od tega odvisno od kere faze poroda naprej je lahko oče zraven...pa metka kaj hudiča ti delaš ob teh urah pokonci? user posted image

hope sej mg nima nič z blatom, ampak z mišicami...za blato pa kej vlaknin pojej :)

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 871
13.6.2020 11:01:32   
hope2018
Haha macb nerabim vlaknin serjem ko vidra🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hvala bogu nimam s tem problemov hahahaha..... Jaz mislim da je vsepovsod odvisno od katere faze gre porod da je partner prisoten... 😁🙄

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.6.2020 11:19:35   
Metka234
Superrr, jaz sem tudi računala da bo moj avto zdaj za 10 let, ampak če bi slučajno še enega hoteli kmalu za tem pa verjetno nebi sli 3 avtosedezi notri. No to je se kar daljna prihodnost, hehe. 😊 

Ja magnezij poskrbi tudi za prebavo ce ga spijes naenkrat ali pa se predoziras 😁 Mac spij 600 ali 900 mg pa bos videl. 😉 Saj tudi v donatu je mg, zato pa je fini za prebavo. Je pa res da je tudi za srce, misice itd. Ma ja pomojem je ful odvisno od situacije in osebja... V nm mi je ena rekla da je bil partner skos zraven cel dan, v sobi in porodni, druga pa da je sel samo v aktivni fazi zraven. Tako da bomo videli. 😁 Jaz si samo zelim enega sposobnega ginekologa in eno fajn babico, ki mi bo povedala kako in kaj naj diham in potiskam, moj bo itak pomojem cist fertik zraven. 😃 Baje je pa v aktivni fazi tudi po 10 ljudi okrog tebe, za vsakega otroka pediater, med sestra itd. Tako da pestro. Sem podpisala da tudi dovolim da pridejo studenti.

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.6.2020 12:27:05   
MacB
Neee, jaz sem hope to predlagal zato ker pravi da nima trdega blata.

JA metka, sploh je smotano, ker nismo imeli normalnih šol za starše, kjer bi določene zadeve lahko pokazali. Ampak dobro, ne bomo komplicirali, kot si rekla, sam da bo dobra babica pa bomo zadevo spravil čez. user posted image

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.6.2020 12:53:47   
Bozicka
Mi verjamete da imam jst prav slabo vest vcasih ko vas berem ko ste vsi tako noro pripravljeni in zoorganizirani. Evo jst pa lezim v Izoli na plazi, pijem radler in berem neke na pol eroticne romane😜😜. Pripravlhenih imam nekako 70 posto stvari ampak saj pocasi pa bo. Nimam se previjalne, nic mi ni vsec. Seveda vem, da tudi mene lahko vsak trenutek preseneti 34 5/7 ampak ajd ce bom pa v Izoli rodila pa pac bom, pravim bom imela pa sobo z razgledom na morje😂😂😂. Sicer torbe ( tudi te se nimam pripravljene 🤦‍♀️🤦‍♀️) in materinske ta vikend res se nisem vzela seboj, ceprav naslednjega in potem naprej bo pa ze ok ce vzamem ane 😀Pa tudi ce bom doma malega kak dan kar na kavcu previla verjetno tudi nebo konec sveta. Imamo pa koncno vozicek💪💪💪. Teta g je rekla naj probam cim bolj pocivat in se sprostit pa sem jo vzela dobesedno😂😂. Metka moram pa rect da ta  magnezij pijem od takrat ko si predlagala in se mi je prebava res uredila. Top. Sicer nevem, ali je to veliko tudi v glavi ali pa res pomaga. 

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?